استفاده از ظرفیت‌های تراکتورسازی برای بازرسازی پلB1

دنیای اقتصاد-تبریز: مسعود محمدی در حاشیه این بازدید، با اشاره به شرایط حساس و بحرانی پیش‌آمده در کشور و منطقه، بر ضرورت استفاده از توان داخلی تأکید و تصریح کرد: با توجه به اتفاقات اخیر و انهدام بزرگترین پل خاورمیانه (پل B۱) در شهر کرج توسط دشمن صهیونیستی و آمریکایی، ما برای بازسازی این زیرساخت حیاتی و جبران خسارات واردشده، نیازمند به‌کارگیری حداکثری محصولات و ماشین‌آلات تولید شده در مجموعه تراکتورسازی هستیم.

 وی افزود: تنوع تولیدی این مجموعه می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در پیشبرد اهداف مدیریت شهری کرج و حتی کل کشور ایفا کند چرا که شاهد نمایش توانمندی‌های این مجموعه در تولید انواع کامیونت‌ها، ماشین‌آلات آتش‌نشانی و تجهیزات تخصصی حوزه پسماند و خدمات شهری بودیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه همواره اولویت مدیریت شهری کرج، تأمین نیازمندی‌ها از طریق تولیدات داخلی است اظهار کرد: امروز با مشاهده کیفیت محصولات در حوزه‌های آتش‌نشانی و ماشین‌آلات خدمات شهری، اطمینان یافتیم که این مجموعه می‌تواند پاسخگوی نیازهای عمرانی و خدماتی کرج باشد. 

محمدی در پایان با یادآوری تفاهم‌نامه‌ منعقد فی مابین اعلام کرد ایجاد ارتباط دوسویه و پایدار میان کرج و تبریز، در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی و مدیریت شهری کشور خواهد بود.