تکذیب قاچاق سوخت در واحدهای کشاورزی استان تهران/ گمانه‌زنی ها مردود است

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با رد قاچاق سوخت در بخش کشاورزی استان تهران گفت: تنها ۱۲ درصد این حوزه از برخی سوخت‌ها برای مصارف خود استفاده می‌کند و نیازمند به بودجه ۷۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی کانال‌های آبیاری در هستیم.

وی تأکید کرد: فقط 12 درصد از حوزه کشاورزی استان از برخی سوخت‌ها برای مصارف خود و ماشین‌آلات کشاورزی استفاده می‌کنند و نظارت‌های لازم در این زمینه به‌طور کامل انجام می‌شود.

خبر مرتبط
انهدام خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در قشم

دادستان قشم از انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل این جزیره خبر داد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران در ادامه به وضعیت آبیاری و تأمین منابع آب کشاورزی در استان تهران اشاره کرد و افزود: بازسازی کانال‌های انتقال آب کشاورزی در استان تهران به ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که از این میزان، تاکنون ۷۰ میلیارد تومان محقق و تخصیص یافته است.

احداث ۱۳۱ کیلومتر کانال آب در شهریار

برادری در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای بهبود وضعیت انتقال آب کشاورزی در شهرستان شهریار تصریح کرد: در این شهرستان تاکنون 131 کیلومتر کانال انتقال آب احداث شده است که نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز کشاورزان منطقه دارد.

خبر مرتبط
بنزین سوپر وارداتی در کدام جایگاه‌ها توزیع می‌شوند؟

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: باید منتظر اعلام اسامی جایگاه‌های مشخصی باشیم که قرار است در آینده‌ای نزدیک بنزین سوپر وارداتی توزیع کنند.

وی اضافه کرد: برخی از روستاهای شهرستان شهریار که پیش‌تر از رودخانه و سد امیرکبیر حق‌آبه داشتند، به دلیل کاهش ذخایر آبی سد و عدم رهاسازی آب، این حق‌آبه را از دست داده‌اند. این موضوع مشکلاتی را برای کشاورزان منطقه ایجاد کرده است و باید برای تأمین منابع جایگزین برنامه‌ریزی شود.

آبیاری یک هزار هکتار از اراضی شهریار با پساب تصفیه‌خانه

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران همچنین از اجرای طرح‌های لوله‌گذاری برای انتقال پساب تصفیه‌شده به اراضی کشاورزی خبر داد و گفت: تاکنون ۱۲۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری از تصفیه‌خانه‌های استان انجام شده است و به ۱۸ کیلومتر لوله‌گذاری جدید نیاز داریم تا یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان شهریار با استفاده از پساب تصفیه‌خانه زیر کشت برود.

برادری با اشاره به نیاز اعتباری این پروژه ابراز داشت: برای اجرای این ۱۸ کیلومتر لوله‌گذاری، ۷۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز است که در صورت تأمین، می‌تواند تأثیر بسزایی در تأمین آب کشاورزی شهریار داشته باشد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران در پایان بر ضرورت تأمین اعتبارات لازم برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین و استفاده بهینه از منابع آبی استان تأکید و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کم‌آبی، توسعه روش‌های نوین آبیاری، استفاده از پساب تصفیه‌شده و بهبود زیرساخت‌های انتقال آب از مهم‌ترین راهکارهای حفظ و توسعه کشاورزی در استان تهران محسوب می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.