محمدرضا کشاورز، روز گذشته طی یک نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به دستاورد‌ها و موفقیت‌های شرکت در سال ۹۸ گفت: شرکت بیمه دی درحالی در سال‌های اخیر با مشکلات روبه رو بوده است  که  پس از پشت سر گذاشتن این مشکلات، توانست در سال گذشته به چند موفقیت و دستاورد مهم دست پیدا کند. وی دستیابی شرکت به رتبه  یک توانگری مالی با نسبت ۲۰۸ درصد، تبدیل شدن به پربازده‌ترین شرکت بیمه درصنعت، دستیابی به روند خوب فروش، ایجاد  نوآوری‌ها و ارائه محصولات جدید بیمه‌ای، کسب رتبه اول از لحاظ بهره‌روی کل عوامل و... را از جمله موفقیت‌های مهم شرکت دانست.

مدیرعامل بیمه دی با تاکید براینکه درحوزه فعالیت اصلی شرکت یعنی بیمه گری، نیز توانستیم در بحث فروش رشد ۷۷ درصدی را محقق کنیم افزود: درحالی در  ۹ ماهه سال ۹۸ میزان فروش شرکت غیراز قرارداد درمان ایثارگران، ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است  که امسال این رقم به ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده که رشدی معادل ۷۷ درصد را تجربه کرده است.

به گفته وی، همچنین در ۹ ماهه سال گذشته در حدود ۲۲۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت کردیم که امسال  این عدد به رقم ۲۹۲ میلیارد تومان رسیده است که حدود ۳۲ درصد رشد را نشان می‌دهد. علاوه براین با اقداماتی که در حوزه مدیریت ریسک و کنترل خسارت‌ها انجام گرفت، در سال ۹۸ ضریب خسارت شرکت به عنوان یکی از شاخص‌های مهم، به ۶۷ درصد رسید که در سال ۹۹ نیز از شرایط بهتری نیز برخوردار شده است.

وی درباره سود شرکت بیمه دی نیز یادآورشد: در ۶ ماهه امسال، ۹۱۹ میلیارد تومان سود انباشته شرکت بوده که این رقم به جز سود شرکت سرمایه‌گذاری فعال در بورس است و شرکت مذکور نیز  ۳۰۶ میلیارد تومان سودآوری داشته است.

کشاورز با تاکید براینکه علاوه بر متنوع‌سازی حق بیمه‌ها در سایر رشته‌ها و کاهش اتکا به جامعه سهامداری و قرارداد خاص، تلاش کرده‌ایم در حوزه سرمایه‌گذاری‌ها عملکرد خوبی داشته باشیم، گفت: در همین راستا در ۹ ماهه امسال بازدهی مناسبی از سرمایه‌گذاری به دست آوردیم ، به طوری که ارزش روز سرمایه‌گذاری شرکت بیمه دی به ۱۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است که بازدهی ۱۳۸‌درصدی را نشان می‌دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال جاری نیز برای چهارمین سال متوالی توانستیم قرار‌داد درمان ایثارگران را در اختیار داشته باشیم تاکید کرد: در قرارداد درمان ایثارگران، یک میلیون و ۶۷۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته‌اند. البته از آنجا که همواره تامین منابع مالی از دغدغه‌های اساسی در این قرارداد بوده  است، بنابراین با تلاش‌هایی که صورت گرفت توانستیم در سال جاری، طلب بیمه دی را بخشی در قالب اسناد خزانه و بخشی را نیز به صورت نقدی دریافت کنیم، به گونه‌ای که تا پایان سال ۹۸، تمامی منابع مالی این قرارداد دریافت شده است.

کشاورز درباره افزایش سرمایه شرکت نیز اظهار کرد: یکی از مولفه‌های مهمی که پس از اصلاح ساختار مالی شرکت مورد‌توجه قرار دادیم، بحث افزایش سرمایه شرکت بود که در همین راستا مقرر کردیم سرمایه ثبت شده فعلی را که ۲۵۰میلیارد تومان است افزایش دهیم. وی با بیان اینکه  افزایش سرمایه از دو محل پیش‌بینی شده است افزود: بخشی از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت قرار است انجام گیرد که مراحل پایانی  خود را طی می‌کند و بخشی دیگر از محل ۲۲۵ میلیارد تومان سودی است که در مجمع تقسیم شده و به عنوان آورده نقدی مدنظر قرار دارد.مدیرعامل بیمه دی پیش‌بینی کرد که بخشی از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ها، حداقل سرمایه فعلی شرکت را ۱۰۰ درصد افزایش دهد و در مرحله دوم در مجموع افزایش ۲۰۰ درصدی سرمایه شرکت از محل تجدید ارزیابی‌ها و آورده نقدی محقق شود که رقم بسیار مناسبی است.