شماره روزنامه ۶۶۵۱
|

یکی از مهم‌ترین زمینه‌های شکل‌گیری اختلاف میان مؤدی و سازمان امور مالیاتی، اختلاف در تشخیص واقعیت اقتصادی فعالیت مؤدی است؛ اینکه میزان واقعی فروش و خرید چه مقدار بوده و درآمد مشمول مالیات به چه میزان است.

چند سال پیش، در یکی از پنل‌های همایش بانکداری اسلامی، پیشنهادی را مطرح کردم که با واکنش تند برخی اعضای پنل روبه‌رو شد: «ایران باید امکان استقرار «بانکداری دوگانه» را به رسمیت بشناسد؛ یعنی بانکداری اسلامی و بانکداری متعارف بتوانند در کنار یکدیگر فعالیت کنند و بانک و مشتری حق انتخاب داشته باشند.»

اخبار یادداشت روزنامه شماره ۶۶۰۹

    شنبه، ۲۷ تیر ۱۴۰۵
  • جایگاه لبنان در تفاهم‌نامه

    درحالی‌که مذاکرات میان ایران و آمریکا، پس از دو دوره درگیری نظامی ۱۲ و ۳۹روزه، به‌دلیل اختلافات بنیادین بر سر برنامه هسته‌ای، تنگه هرمز و رفع تحریم‌ها عملا متوقف شده و میز گفت‌وگو خالی مانده است، جنوب لبنان مانند سواحل خلیج فارس، هر روز صحنه تجاوز جنگنده‌های اسرائیلی و نقض آشکار آتش‌بس است. این همزمانی تناقض‌آمیز تعلیق دیپلماسی و تشدید میدانی، نشان می‌دهد که لبنان دیگر صرفا یک محور فرعی، بلکه به گره‌گاه اصلی بن‌بست بدل شده است.
۱