شماره روزنامه ۶۴۵۴
|

در گفت‌وگو با ۴ متخصص حوزه آب بررسی شد؛

در ششمین سال خشکسالی کشور، برخی افراد گزاره‌های عجیبی را درباره اختلاف بارش بین ایران و کشورهای همسایه در فضای عمومی مطرح کرده‌اند. با این حال کارشناسان معتقدند، افت بارش نه به‌دلیل «ابر دزدی» بلکه ناشی از ضعف مدیریت و اختلال در چرخه آب بوده است.

وظایف دستگاه قضا در مقوله حجاب تشریح شد؛

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر نقش دستگاه قضا در برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی تصریح کرد: وضعیت موجود قابل تداوم نیست و همه دستگاه‌ها در برابر شرع، قانون و مطالبه جامعه مسوول‌ هستند. اژه‌ای البته تاکید کرد که این مساله باید بدون اتکا به برخورد صرفا قهری باشد.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۲۱

    سه‌شنبه، ۰۶ آبان ۱۴۰۴
  • ارزش ریالی فروش خودروهای داخلی و مونتاژی زیر ذره‌بین؛

    روزنامه شماره ۶۴۲۱

    مونتاژکاران؛ برنده قیمت‌گذاری

    در بازار خودروی کشور، جریان اصلی مالی به‌طور آشکار به نفع شرکت‌های مونتاژکار است و نه خودروسازان سنتی. ریشه این نابرابری به سیاست قیمت‌گذاری دستوری بازمی‌گردد؛ جایی که خودروسازان سنتی برخلاف مونتاژی‌ها ناچارند محصولات خود را بر اساس قیمت‌های تعیین‌شده عرضه کنند.
۱