شماره روزنامه ۶۵۳۰
|

بازارها همچنان در انتظار پایان تنش‌های منطقه‌ای و ثبات اقتصادی هستند

در پی ادامه تنش‌های منطقه‌ای، بازار ارز و طلا با افت قیمت و کاهش معاملات همراه شده است. دلار، سکه و طلا نزول کرده‌اند و فعالان بازار در انتظار ثبات سیاسی و اقتصادی هستند. دولت با سیاست‌های ارزی، در پی تثبیت و کنترل تورم است.

بهای سنگین «دولت کارآمد» در دوره دوم ترامپ چیست؟

پروژه «کوچک‌سازی دولت» و کاهش میلیاردها دلار از هزینه‌های عمومی در دوره دوم ترامپ، اکنون با شعله‌ور شدن بحران خاورمیانه، چهره‌ای پرهزینه به خود گرفته است. تعدیل نیروی کار و قطع بودجه نهادهای حساس توسط «وزارت کارآمدی»، واشنگتن را ناگزیر به بررسی ده‌ها میلیارد دلار «بودجه تکمیلی» کرده است.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۰۰

    شنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۴
  • تولید خودروی سواری در شهریورماه ۳۲.۷ درصد افزایش یافت؛

    روزنامه شماره ۶۴۰۰

    بازگشت خودرو به ریل تولید

    خودروسازی در شهریورماه دوباره به ریل تولید بازگشت. سه خودروساز بزرگ کشور با رشد ۳۲.۷درصدی تولید نسبت به مرداد در مجموع ۸۲هزار و ۴۴۰ دستگاه خودرو تولید کردند. در این زمینه ایران‌خودرو پیشتاز بود؛ در حالی‌که سایپا و پارس‌خودرو نیز رشد دو رقمی ثبت کردند.
  • سکه سقف جدید ۱۱۷‌میلیون تومانی را ثبت کرد؛

    روزنامه شماره ۶۴۰۰

    مداخله بازارساز از امروز

    بانک مرکزی از برنامه خود برای مدیریت بازار ارز با افزایش عرضه به‌صورت حواله و اسکناس از روز شنبه خبر داد. روز پنج‌شنبه قیمت دلار با افزایش ۱۵۰۰تومانی به ۱۱۷هزار و ۲۰۰تومان رسید که بالاترین نرخ ثبت‌شده در بازار ارز محسوب می‌شود. 
۱