شماره روزنامه ۶۵۵۲
|

کاهش همکاری میان اعضای اوپک می‌تواند نوسانات قیمتی بیشتری در بازار ایجاد کند

خروج امارات از اوپک را می‌توان آغاز شکافی دانست که در میانه شوک ناشی از جنگ با ایران، انسجام این بلوک نفتی را به‌طور محسوسی تضعیف می‌کند. تحولی که با وضعیت هرمز، چشم‌انداز بازار نفت را شکننده‌تر می‌کند.

تولید حداقلی در خطوط خودروسازی؛

با آغاز دوباره فعالیت خطوط تولید پس از وقفه‌ای ۲۰ روزه، خودروسازان با ظرفیت پایینی اقدام به تولید کرده‌اند. آنچه مشخص است، در شرایط کنونی رشد کمّی و کیفی در اولویت خودروسازان نیست.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۵۴۱

    پنجشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۵
  • «دنیای‌اقتصاد» از ۱۳ ضربه بیکاری‌های ناشی از «جنگ» به زندگی اجاره‌نشین‌ها گزارش می‌دهد

    روزنامه شماره ۶۵۴۱

    اخراجی‌ها در دوره اجاره‌نشینی

    اجاره‌نشین‌ها در پی اتفاقات اسفند و فروردین، با «اصل‌اجاره‌بها» مشکل پیدا کرده‌اند. تعدیل نیروی‌کار، زندگی مستاجرهای بیکار شده را تقریبا به بن‌بست رسانده است. در تهران، عمده موجرها «یک ماه تنفس پرداخت» داده‌اند و مستاجرهای اخراجی،‌ گزینه «برداشت از پول‌پیش» را پیشنهاد کرده‌اند. مابقی نیز استرس «در نوبت تعدیل جدید» را دارند.
  • اولین گفت‌وگوی مستقیم لبنان و اسرائیل در آمریکا برگزار شد

    روزنامه شماره ۶۵۴۱

    طلسم‌ مذاکرات در واشنگتن شکست

    در رویدادی کم‌سابقه طی سه دهه گذشته، واشنگتن میزبان نخستین مذاکرات مستقیم صلح میان لبنان و اسرائیل بود. بیست کشور اروپایی از این نشست دو‌ساعته استقبال کردند. با این حال، طرفین با یکدیگر دست ندادند. این مذاکرات با وعده ادامه و البته کمک ۵۸‌میلیون دلاری آمریکا پایان یافت.
۱