شماره روزنامه ۶۰۴۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۱ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۶۰۲۱

  • ریسک‏‏‌های کسب‌و‌کار ایران در ۱۴۰۳

    دکتر علی داوری، دکتر مهدی صانعی
    «دیده‌‌‌بان کسب‌و‌کار» بنا به مسوولیت اجتماعی خود، طی چهارمین سال پیاپی، به رصد و پایش فضای کسب‌و‌کار در سال ۱۴۰۳ از منظر فعالان اقتصادی، صاحب‌‌‌نظران و کارآفرینان اقدام کرده است. به همین منظور، پرسش‌نامه الکترونیک به عنوان ابزار گردآوری داده‌‌‌های موردنیاز، انتخاب شده و با بهره‌‌‌مندی از تجربه سال قبل، مورد بازبینی و بهبود قرار گرفته است. سپس در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اعضای جامعه هدف ارسال شده است. نتایج پیمایش ۱۲۰۴ پرسش‌نامه، حاکی از آن است که همچنان بدبینی نسبت به فضای کسب‌و‌کار در ۱۴۰۳ پابرجاست. این موضوع در گزارش سال قبل هم مشاهده شده بود (این گزارش در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در همین صفحه به چاپ رسید). آگاهی سیاستگذاران اقتصادی از نوع نگاه جامعه به ریسک‌‌‌های موجود می‌تواند در تلاش برای بهبود محیط کسب‌و‌کار موثر باشد.
  • بانکداری شناختی چگونه تجربه مشتریان را بهبود می‌بخشد؟

    عاطفه گرجی/ مشاور و مدرس دانشگاه در حوزه بازاریابی a.gorji@modares.ac.ir
    بخش خدمات مالی و بانکی در سال‌های اخیر از فناوری‌‌‌های جدیدی مانند هوش مصنوعی برای ارتقای خدمات خود استفاده کرده است. کاربردهای روزافزون هوش مصنوعی در خدمات مالی باعث شده سطح کارآیی و اتوماسیون در بانکداری دیجیتال بهبود یابد. با این حال، در یک نظرسنجی انجام شده توسط شرکت IBM، ۴۳‌درصد از پاسخ‌دهندگان بیان کردند که بخش بانکی در نوآوری‌‌‌های خود دچار رکود شده است. مصرف‌کنندگان چندان تحت‌تاثیر قرار نمی‌‌‌گیرند. آنها به دنبال هوش مصنوعی هوشمندتر در بانکداری هستند که بتواند مشکلات را به طور موثری حل کند. در مواجهه با فقدان نوآوری رادیکال و افزایش تقاضا توسط مصرف‌کنندگان، بانک‌ها به دنبال ارائه تجربیات منحصر به فرد شخصی‌‌‌تر با کمک هوش مصنوعی هستند.
  • مصرف‌‌‌کنندگان چقدر به محیط‌‌‌زیست بها می‌‌‌دهند؟

    نویسنده: Cary Sherburne مترجم: مهدی نیکوئی
    رقم زدن آینده‌‌‌ای سبز و پایدار (چه از نظر اجتماعی و چه از نظر زیست‌‌‌محیطی) نیازمند مسوولیت‌‌‌پذیری سازمانی است. برخی سازمان‌‌‌ها و کسب و کارها در این مسیر عملکرد بهتری داشته‌‌‌اند و برخی نه. اما رسیدن به آینده سبز و اهداف تعیین‌‌‌شده در سازمان ملل و معاهدات جهانی پاریس و توکیو، علاوه بر تغییر نگاه کسب و کارها، به عملکرد در سطح فردی نیز وابسته است. به همین دلیل در این مطلب، به بررسی مسوولیت‌‌‌های فردی خود ما به عنوان یک مصرف‌‌‌کننده و عضوی از جامعه نگاه کرده‌‌‌ایم. مصرف‌‌‌کنندگان در کشورهای مختلف چقدر پایداری را جدی می‌‌‌گیرند؟

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر