شماره روزنامه ۶۶۱۶
|

چرا اکبر عبدی در خاطرات ایرانی‌ها ماندگار شد؟

«دوست دارم جوری بمیرم که بعدها نگویند، تُف به قبرش و گور باباش که مُرد. بگویند حیف شد. دوست دارم از یاد آدم‌ها نروم.» اکبر عبدی بعد از ۶۶ سال زندگی همانگونه فوت کرد که دلش می‌خواست.

پلاس جانسون، نوازنده برجسته ساکسوفون جاز آمریکایی که با ملودی ماندگار خود در فیلم کلاسیک «پلنگ صورتی» جاودانه شد، در ۹۴ سالگی در لس‌آنجلس درگذشت.

اخبار فرهنگ و هنر روزنامه شماره ۶۵۸۶

    پنجشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
  • نکوداشت ابراهیم حقیقی در حاشیه نمایشگاه «تیغ اندیشی‌ها» برگزار شد

    روزنامه شماره ۶۵۸۶

    ایستاده در نقطه درست

    «تیغ اندیشی‌ها» عنوان نمایشگاه آثار ابراهیم حقیقی است که از یکم خرداد ماه در گالری سهراب برپاست. در این نمایشگاه مجموعه‌ای از ٦٧ اثر ابراهیم حقیقی به نمایش گذاشته شده‌اند. این نمایشگاه از یکم خرداد شروع شد و قرار است امروز پنج‌شنبه ۲۱ خرداد به پایان برسد اما احتمال تمدیدش وجود دارد. در همین رابطه نکوداشت این هنرمند در حاشیه برگزاری نمایشگاهش برپا شد. در این مراسم آیدین آغداشلو درباره نمایشگاه «تیغ اندیشی‌ها» گفت: وقتی به مجموعه آثار اخیر او با عنوان تیغ اندیشی‌ها ک نگاه می‌کنم؛ گویی در همین مجال کوتاه، تاریخ هنر را مرور می‌کنم و این جای بسی شگفتی دارد. به نظرم حقیقی از جمله هنرمندانی است که در زمان و مکان درستی ایستاده و با تیزهوشی که دارد توانسته هنرمند هم عصر و به تعبیری دیگر حتی فراتر از عصر خویش باشد.
  • انیمیشن محبوب دوباره به سینماها می‌آید

    روزنامه شماره ۶۵۸۶

    غافلگیری منتقدان از داستان اسباب‌بازی

    نخستین نمایش «داستان اسباب‌بازی ۵» ساخته اندرو استنتون منتقدان را غافلگیر کرد. این اثر که توسط استودیوهای انیمیشن پیکسار برای والت دیزنی پیکچرز تولید شده با موجی از تحسین همراه شد و منتقدان آن را اثری احساسی، خنده‌دار و تاثیرگذار توصیف کردند.
۱