همچنین سقف این تسهیلات برای زوجین در شهر تهران به ۲۰۰ میلیون تومان، در شهرهای بزرگ ۱۶۰ میلیون تومان و سایر شهرها به ۱۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است. امکان افزایش ۴۰ میلیون تومان تسهیلات جعاله در ازای خرید ۸۰ فقره اوراق تسه به مبالغ ذکر شده نیز چه در قالب انفرادی و چه در قالب زوجین، در صورت تمایل فرد تسهیلات‌گیرنده وجود دارد. این تسهیلات که از محل اوراق حق تقدم خرید مسکن قابل پرداخت است در بورس با نماد تسه مورد معامله قرار می‌گیرد. قیمت اوراق تسهیلات خرید مسکن در روزهای پایانی شهریور ماه حدود ۷۰ هزار تومان به‌طور میانگین برای هر برگ تسهیلات ۵۰۰ هزار تومانی رقم خورده است.

تغییر قابل‌توجه سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن سبب شکل‌گیری تقاضای انتقال تسهیلات زوجین به خریداران انفرادی در بازار مسکن شده است. دی ماه سال گذشته سقف تسهیلات مسکن از محل خرید اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن موسوم به «تسه» تغییر کرد. با این تغییر که در راستای ترمیم قدرت خرید متقاضیان مسکن صورت گرفت، سقف تسهیلات انفرادی خرید مسکن از محل اوراق مسکن همچون دیگر انواع تسهیلات قابل پرداخت از این محل افزایش قابل‌توجهی یافته است.

اما با توجه به اختلاف قابل‌توجه بین سقف‌های قدیمی تسهیلات اوراق و سقف‌های جدید تسهیلات اوراق، این پرسش ممکن است برای خریداران مسکن متقاضی استفاده از تسهیلات پیش بیاید که در صورت خرید خانه‌های وام‌دار، آیا این امکان وجود دارد که تسهیلات زوجین که در گذشته دریافت شده، اکنون به شکل انفرادی به خریدار جدید ملک منتقل شود؟

پاسخ این پرسش مثبت است. با توجه به اینکه سقف تسهیلات اوراق مسکن در حالت انفرادی به 100 میلیون تومان افزایش یافته، تا 100 میلیون تومان از مانده‌بدهی (معادل سقف فعلی تسهیلات قابل پرداخت اوراق در حالت انفرادی) قابل انتقال به خریدار انفرادی ملک است. طبعا در صورتی که مانده بدهی بیش از این رقم باشد، فرد فروشنده که تسهیلات خود را به نام خریدار جدید منتقل می‌کند، باید مابه‌التفاوت را با شعبه مربوطه تسویه کند. به گزارش «هیبنا» در شرایط عادی انتقال مانده بدهی تسهیلات به خریدار جدید در صورت پرداخت نقدی 10 درصد از مانده میسر است، درحالی‌که اکنون با توجه به تمدید طرح «میثاق» در بانک مسکن این امکان تا پایان مهر فراهم است که بدون پرداخت درصدی از مانده بدهی، تسهیلات به غیر منتقل شود.  برای فروشندگانی که قصد خرید ملک جدید دیگری را با استفاده از تسهیلات بانکی ندارند، انتقال تسهیلات به خریدار جدید ملک قبلی می‌تواند جذاب‌تر از تسویه مانده اصل و سود با شعبه باشد و از طرفی برای خریدار جدید ملک نیز دریافت تسهیلاتی که یک یا چند سال از پرداخت اقساط آن سپری شده و عمده بخش سود تسهیلات پرداخت شده است، استفاده از این تسهیلات اغلب می‌تواند راهگشا و مطلوب باشد؛‌ مگر اینکه سقف مانده تسهیلات قبلی از سقف تسهیلاتی که فرد می‌تواند مستقیما دریافت کند، کمتر باشد.