شماره روزنامه ۶۵۳۹
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد که پس از جنگ ۴۰روزه و با ارزیابی اولیه از امکان دستیابی به یک توافق بزرگ برگزار شد، به شکست انجامید و پرسش‌هایی درباره سرنوشت آتش‌بس ۱۵روزه و احتمال بازگشت به جنگ ایجاد کرد.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد؛ گزارش پاییز ۱۴۰۴ مرکز آمار نشان می‌دهد نرخ بیکاری به ۷.۸ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی به ۴۰.۷ درصد کاهش یافته، اما وضعیت زنان بحرانی‌تر است؛ نرخ بیکاری زنان با افزایش ۲.۳ واحد درصدی به ۱۶ درصد رسیده و بیش از ۲۱۲ هزار زن از بازار کار خارج شده‌اند.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۴۹۹

    شنبه، ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
  • توافق از مسیر تهدید؟ + فایل صوتی

    تردیدی نباید داشت که هدف اصلی ترامپ در این مقطع زمانی نیل به توافقی با ایران است و تجمع نیرو در منطقه را باید عمدتا در این رابطه دید. از اواخر دولت بایدن و بعد از شکست تلاش‌ها برای احیای برجام، اجماعی در آمریکا شکل گرفت مبنی بر اینکه مذاکره با ایران تنها در صورتی نتیجه‌بخش خواهد بود که به موازات یک «تهدید نظامی معتبر» انجام شود. در چند ماه منتهی به شروع کار ترامپ، شماری از کارشناسان از هر دو حزب در آمریکا مانند ریچارد نفیو، ریچارد ‌هاس، دنیس راس، سوزان ملونی و... «تهدید معتبر» را لازمه موفقیت در مذاکره با ایران قلمداد کردند.
۱