خبر جدید درباره ساماندهی نیروهای شرکتی دولت +جزئیات

علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی در گفت‌ وگویی درباره آخرین وضعیت نیروهای شرکتی دولت اعلام کرد: موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی، مساله‌ای است که از چند سال گذشته پیگیری شده است.

وی افزود: با توجه به توییتی که رئیس جمهور در این خصوص داشت، آخرین نسخه به‌روزشده پیشنهاد خود را در سازمان اداری و استخدامی تنظیم و به دولت ارسال کرده‌ایم. این موضوع باید در دولت مصوب و ابلاغ شود. با توجه به دستور جلسات هیئت وزیران این پیشنهاد در نوبت قرار می‌گیرد و بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه شخص دکتر پزشکیان از این پیشنهاد حمایت می‌کند، گفت: در این پیشنهاد دنبال آن هستیم تا بخشی از هزینه‌های بالادستی نیروهای شرکتی که به شرکت‌های واسطه‌ای پرداخت می‌شود، حذف و به طور مستقیم به ذی‌نفع نهایی پرداخت شود؛ بنابراین شرکت‌های واسطه حذف شده و پولی که هر ماه به شرکتی‌ها پرداخت می‌شود مستقیم به حساب خود نیروها واریز می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.