واکنش ترامپ به ادعای توقف مذاکرات؛ اشتباه است / گفت‌وگوها با ایران به طور مداوم ادامه دارد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا مدعی شد: اینکه ایران و آمریکا چند روز پیش صحبت با یکدیگر را متوقف کرده‌اند، نادرست است و گفت‌وگوها بین ما به طور مداوم ادامه دارد.

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: گزارش‌های جعلی مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا چند روز پیش صحبت با یکدیگر را متوقف کرده‌اند، نادرست و اشتباه هستند. 

خبر مرتبط
ترامپ به شدت می‌خواهد با ایران توافق کند/ بولتون: باور ندارم که او با کسی از حزب‌الله صحبت کرده باشد؛ حوصله ایرانی ها بیشتر از ترامپ است

مشاور امنیت ملی دولت اول دونالد ترامپ گفت: اگر ترامپ نگران نبود، با نتانیاهو تماس نمی‌گرفت تا در لبنان آتش‌بس شود. من باور ندارم که او با کسی از حزب‌الله صحبت کرده باشد.

 

گفت‌وگوهای بین ما به طور مداوم ادامه داشته است، از جمله چهار روز پیش، سه روز پیش، دو روز پیش، یک روز پیش، و امروز. 

اینکه این گفتگوها به کجا منجر شود، کسی نمی‌داند، اما همانطور که به ایران گفتم: «الان وقتش رسیده، یک جور دیگر، که شما یک معامله انجام دهید. شما ۴۷ سال است که این کار را می‌کنید، و دیگر نمیتوان اجازه داد این وضعیت ادامه پیدا کند!» 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.