توضیحات مهم دادستان چابهار درباره قتل محمد خالقی/ شایعات در خصوص مثله‌ شدن جسد صحت ندارد

محمد پناهیان روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا  و با تسلیت به مردم سیستان و بلوچستان به‌ویژه شهروندان شهرستان چابهار، قتل مرحوم محمد خالقی را حادثه‌ای تلخ و تأثر برانگیز توصیف کرد که به دلیل نوع وقوع و سن مقتول، احساسات عمومی را جریحه‌دار کرده است.

وی گفت: دستگاه قضایی در راستای اجرای عدالت و صیانت از حقوق شهروندان، تمامی ابعاد این پرونده را با دقت و حساسیت ویژه در دست بررسی دارد.

به گفته دادستان عمومی و انقلاب چابهار، رسیدگی قضایی این پرونده مطابق ضوابط قانونی در حال انجام است و نتایج بررسی‌ها پس از تکمیل تحقیقات و در چارچوب ملاحظات قضایی به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.

وی با رد برخی مطالب منتشرشده در فضای مجازی، افزود: موضوع برداشت اعضای بدن مرحوم و مثله شدن جسد از اساس کذب بوده و هیچ‌گونه صحتی ندارد.

پناهیان تأکید کرد: اظهار نظرهای عجولانه و غیرمستند پیش از پایان تحقیقات می‌تواند روند دادرسی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها خواست در انتشار اخبار مرتبط با این پرونده دقت لازم را داشته باشند و از بازنشر مطالب نادرست که موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود، خودداری کنند.

دادستان عمومی و انقلاب چابهار افزود: مجموعه دستگاه قضایی ضمن درک حساسیت افکار عمومی، خود را متعهد می‌داند اطلاعات لازم و قابل انتشار درباره این پرونده را به‌صورت شفاف، مستند و در زمان مقتضی ارائه کند.

وی با بیان اینکه برخورد قاطع با عوامل این جنایت در چارچوب قانون و پس از تکمیل فرآیند قضایی در دستور کار قرار دارد تاکید کرد: پیگیری‌ها تا احقاق حق و اجرای عدالت استمرار دارد.

به گزارش ایرنا، همچنین سردار محمدرضا اسحاقی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان برای شناسایی و دستگیری عوامل قتل یک نوجوان چابهاری، دستور پیگیری ویژه صادر کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.