اظهارات گوترش درباره وضعیت آینده توافق غلات

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۰۱۸۱۲ سایت خوان

مهر : دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد که در دیدار با مقامات کشورهای روسیه، اوکراین و ترکیه وضعیت آینده توافق غلات را مورد رایزنی قرار می‌دهد.

اظهارات گوترش درباره وضعیت آینده توافق غلات

دبیر کل سازمان ملل بر ضرورت حل و فصل اختلافات بر سر تمدید توافق صادرات غلات از بنادر دریای سیاه تاکید کرد.

پایگاه اینتل ریپابلیک گزارش داد، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام کرد که در دیدار با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه درباره توافق غلات گفتگو خواهد کرد.

پیام مهم گوترش به رهبران جهان در آستانه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل

دبیر کل سازمان ملل بر ضرورت تمدید توافق غلات تاکید کرد و نسبت به پیامدهای گسترده خاتمه این توافق هشدار داد.

توافق صادرات امن غلات از دریای سیاه بین روسیه و اوکراین که پارسال با وساطت ترکیه و سازمان ملل امضاء شد، ۱۸ ژوئیه امسال پایان یافت و دولت روسیه اعلام کرد تمایلی به تمدید اجرای این توافق ندارد. ولادیمیر پوتین تأکید کرد با وجود تلاش‌های سازمان ملل، غربی‌ها شرایط توافق و مفاد مربوط به مسکو را اجرا نکردند. رئیس‌جمهور و مقامات ارشد روسیه بارها اعلام کردند که بیشتر غلات اوکراین به غرب صادر می‌شود و هدف اصلی این توافق، یعنی کمک به کشورهای نیازمند، از جمله کشورهای آفریقایی، هرگز محقق نشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن