در راستای رونق کسب و کارهای فناورانه
جذب ۴۳۰ میلیارد ریال برای طرحهای فناورانه طی دو دوره گذشته جشنواره
به گزارش دنیای اقتصاد کارگاه آموزشی نحوه ارائه طرح به سرمایهگذاران توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر هدهد برای طرحهای منتخب نشست سرمایهگذاری هفدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی برگزار شد.
در این رویداد آنلاین، صاحبان طرحهایی که در طول داوریهای جشنواره برای ارائه به سرمایهگذاری انتخابشدهاند، اصول ارائه صحیح ایده و طرح به سرمایهگذاران را آموختند. در ادامه آمادهسازی طرحهای منتخب و نیز جلسات تسهیلگری مخصوص به هر طرح برگزار خواهد شد.
جذب سرمایه یکی از پارامترهای کلیدی در اجرا و توسعه طرحهای فناورانه محسوب میشود؛ به همین دلیل جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی نیز در دورههای اخیر خود همواره بر این موضوع و تحقق سرمایهگذاریهای کلان و واقعی در فناوری تأکید داشته است.
عبدالرضا کبیری، دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، با تأیید این مهم اظهار کرد: طی دو دوره گذشته جشنواره شیخ بهایی (دورههای پانزدهم و شانزدهم)، درمجموع ۲۴ طرح در جذب سرمایهگذار موفق بودند. بر این اساس مجموع سرمایه جذبشده در پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی بالغبر ۱۶۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: مجموع سرمایه جذبشده و در حال مذاکره در شانزدهمین دوره جشنواره، ۲۷۰ میلیارد ریال، مجموع گرنت فناوری و تسهیلات ارزانقیمت ۲۰۵ میلیارد ریال و مجموع جوایز نقدی ۵ میلیارد ریال بوده است. این در حالی است که روند مذاکرات با سرمایهگذاران برای تعداد زیادی از طرحها همچنان ادامه دارد.
گفتنی است هفدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشتماه همزمان با ایام بزرگداشت دانشمند بزرگ جهان اسلام شیخ بهایی و با شعار رونق کسبوکارهای فناورانه، اثرگذاری اقتصاد دانشبنیان در توسعه پایدار و پیشرفت کشور در مهمانسرای تاریخی عباسی اصفهان برگزار میشود
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.