هدف بخش «سایتخوان دنیای اقتصاد» گسترش اطلاعرسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.
نقل قول مهم روحانی از رهبر انقلاب درباره انتخابات ۱۴۰۰
خبر آنلاین :
رئیس جمهور گفت: چند روز پیش که در محضر رهبر انقلاب بودم یک بار دیگر تاکید کردند که مشارکت مردم در انتخابات مهمتر از انتخاب درست است، مشارکت اهم است و انتخاب درست مهم.
حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در سخنرانی به مناسبت ۲۲ بهمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که به دلیل شرایط کرونایی به صورت ویدئوکنفرانسی انجام میشود، گفت: این دولت با همه توان در تلاش است یک انتخاب شکوهمند را در خرداد سال آینده شاهد باشیم.
وی گفت: امام به ما یاد داد پای صندوق برویم. امام تاسیسگر بود و ادامه دهنده آن هم مقام معظم رهبری است.
رئیس جمهور تاکید کرد: مقام معظم رهبری در همه انتخابها تاکید کرد که انتخاب منتخب بسیار مهم است اما اهم مشارکت مردم هست. عین این کلمات را در چند روز پیش که خدمتشان بودم تَکرار کرد.