فواد حسین: نمی‌خواهیم عراق صحنه کشمکش بین ایران و آمریکا باشد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۱۵۰۹۸ سایت خوان

مهر : وزیر امور خارجه عراق در مصاحبه با شبکه خبری راشاتودی گفت انتظار ندارد که با روی کار آمدن بایدن، تغییری ریشه ای در تقابل تهران-واشنگتن ایجاد شود.

فواد حسین: نمی‌خواهیم عراق صحنه کشمکش بین ایران و آمریکا باشد

 وزیر امور خارجه عراق گفت که انتظار رویکردی متفاوت از بایدن در پرونده عراق را دارد.

«فواد حسین» در گفتگو با شبکه خبری راشاتودی افزود که بایدن و «بلینکن» وزیر امور خارجه اش، مسائل عراق را اولویت برنامه‌هایشان قرار خواهند داد.

وزیر خارجه عراق گفت: نمی‌خواهیم عراق صحنه کشمکش بین ایران و ایالات متحده باشد چرا که این امر تاثیر منفی بر عراق دارد.

فواد حسین در عین حال گفت که انتظار ندارد با آمدن بایدن تغییری ریشه‌ای در تقابل آمریکا و ایران روی دهد.

وزیر خارجه عراق روابط با کویت را هم علیرغم گذشته دردناک، قدرتمند توصیف کرد و از عربستان به عنوان «شریک مهم» بغداد یاد کرد.

فواد حسین ضمن تاکید بر مخالفت بغداد با فعالیت‌های پ.ک. ک در عین حال گفت که ترکیه حق تجاوز به خاک عراق را ندارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن