توضیح درباره آبگرفتگی در دانشگاه خوارزمی
پیمان بضاعتی پور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در منطقه باغستان نهری به نام دلمبر وجود دارد که آبهای ناشی از بارندگی، آب شدن برف و سیل را از شمالیترین قسمت باغستان غربی به نهر کمال آباد که در میدان حصارک واقع شده انتقال میدهد.
وی ادامه داد: متأسفانه دبی ورودی نهر کمال آباد پایین است و صرفاً دو لوله ۲۰۰ دارد که به هیچ وجه مناسب آب ورودی با حجم زیاد نیست. طی هفتههای گذشته شاهد بارش برف بودیم که بلافاصله پس از آن بارندگی و بعد از آن هم به سرعت آسمان آفتابی شد: این مسائل باعث شد مقدار زیادی برف آب و وارد نهر دلمبر شود که در نتیجه شاهد افزایش ورودی آب به نهر کمالشهر بودیم.
این مسئول خاطر نشان کرد: چون دبی ورودی این نهر کم است آب پس زده شده و وارد خیابان حصارک شد.
بضاعتی پور ابراز کرد: در مسیر نهر کمالشهر سه سد خاکی وجود دارد که آب را برای آبیاری در فصل تابستان ذخیره میکنند که این سه سد در جریان اتفاقات رخ داده پر و سرازیر شد. این سدهای خاکی علاوه بر ذخیره آب، به نوعی به عنوان سرعت گیر جریان آب هم عمل میکنند و اگر این سه سد نباشند آب با سرعت زیادی به سمت نهر کمال آباد حرکت میکند.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری کرج گفت: در حال حاضر آبهای سد خاکی در حال ته نشین شدن هستند و به طور کامل تحت کنترل شهرداری قرار دارند.
وی اظهار کرد: در جریان آبگرفتگی میدان حصارک ناچار بودیم مقداری از آبها را به سمت نهر کمال آباد هدایت کنیم چون در غیر این صورت منازل اطراف سد دلمبر دچار مشکل میشدند. در حال حاضر شهرداری منطقه شش در ورودی دانشگاه خوارزمی هم سد خاکی ایجاد کرده و با بیل مکانیکی مشغول حل مشکل هستند. با این کار از ورود آب به دانشگاه خوارزمی جلوگیری میشود.
این مسئول ابراز کرد: باید با عملیات عمرانی دبی ورودی نهر کمال آباد افزایش یابد تا مجدداً شاهد بروز این مشکلات نباشیم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر