شماره روزنامه ۶۵۳۰
|

چرا دلار امریکا با وجود تضعیف های دوره ای، همچنان مسلط است؟

دنیای اقتصاد: ارز بی رقیب دلار معمولاً در دوره‌های بحران‌های اقتصادی یا تنش‌های ژئوپولیتیک تقویت می‌شود، اما در سال ۲۰۲۶ بخش زیادی از عدم‌قطعیت و آشفتگی سیاسی از داخل ایالات متحده سرچشمه گرفته و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نیز از سقوط ارزش دلار که در پی این وضعیت رخ داده، استقبال کرده است.

راز بنزین ارزان در شهرهای چینی؛

دنیای اقتصاد: نشریه اکونومیست در گزارشی می‌گوید شهر ساحلی «ژوهای» در چین از طریق یک سازه نمایشی و عظیم به هنگ‌کنگ متصل شده است: پلی و تونلی به طول ۵۵ کیلومتر که بزرگ‌ترین گذرگاه دریایی از این نوع در جهان محسوب می‌شود.

اخبار دنیا روزنامه شماره ۱۰۱۵

    چهارشنبه، ۰۴ مرداد ۱۳۸۵
  • میلیاردر روسی در آخر خط

    دنیای اقتصاد - رهام وزیری: یوکاس رسما ورشکسته اعلام شد. این بدترین خبری بود که می‌توانست به میخاییل خودورکوفسکی برسد. سرانجام دادگاه روسیه به دنبال پیگیری طلبکاران رای به ورشکستگی کامل مجموعه عظیم نفت و گاز یوکاس داد.بحران یوکاس که می‌توان آن را بزرگ‌ترین بحران اقتصادی روسیه پس از فروپاشی شوروی نام نهاد، به دنبال متهم شدن میخاییل خودور کوفسکی، مالک آن از سوی مقامات روسیه به سوء استفاده‌ مالی و پنهان کردن اسناد حسابداری شرکت یوکاس از چشم ناظران مالیاتی در سال ۲۰۰۳ آغاز شد.میخاییل خودور کوفسکی که اکنون ۴۳سال سن دارد و تا چندی قبل ثروتمندترین مرد روسیه به شمار می‌آمد، به دنبال یک سلسله اتفاقات، که بسیاری آن را بیش از اقتصادی بودن سیاسی می‌دانند، دستگیر و در چندین مرحله محاکمه شد. دامنه اتهام‌های خودور کوفسکی به سرعت به سوئیس نیز کشیده شد و دادگاه روسیه خواستار توقیف اموال و دارایی‌های او در بانک‌های سوئیس شد.
۱