شماره روزنامه ۶۴۷۰
|

برنامه نهادهای اقتصادی برای سامان‌دهی اقتصاد کلان بررسی شد؛

بررسی داده‌های پولی سال جاری نشان می‌دهد دولت برای تامین کسری بودجه خود به منابع بانک مرکزی متکی شده است. طبق گفته قائم‌مقام بانک مرکزی، دولت بیش از ۴۰۰همت ریپو (توافق بازخرید در عملیات بازار باز) و ۲۷۰همت تنخواه از منابع بانک مرکزی استفاده کرده است.

نرخ رشد اقتصادی ایالات متحده به سقف دوسال اخیر رسید؛

دنیای‌اقتصاد: براساس برآورد نهایی منتشرشده از سوی اداره تحلیل اقتصادی ایالات متحده، تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماه سوم ۲۰۲۵ با نرخ سالانه ۴.۳درصد رشد کرده است؛ این آمار بالاتر از رشد ۳.۸درصدی سه ماه دوم و فراتر از پیش‌بینی ۳.۲ اقتصاددانان و بالاترین نرخ رشد در دو سال اخیر محسوب می‌شود.

اخبار اقتصاد کلان روزنامه شماره ۶۴۶۳

    چهارشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
  • بازگشت ارز صادراتی تسریع می‌شود؟

    روزنامه شماره ۶۴۶۳

    عمق ارزی تالارهای تجاری

    بررسی آمارهای ارزی نشان می‌دهد سهم معاملات تالار دوم مرکز مبادله ایران حدود ۲۰ تا ۳۰درصد از کل معاملات ارزی بوده و متوسط نرخ این بازار به ۱۰۳هزار تومان رسیده است. اخیرا بانک مرکزی در جلسه‌ای مشترک با وزارتخانه‌های صمت و بهداشت تصمیماتی را برای نحوه تامین و تخصیص ارز و تعمیق تالار دوم اتخاذ کرده‌اند. کارشناسان معتقدند افزایش عمق این بازار و حذف نرخ‌های چندگانه می‌تواند با تقویت عرضه ارز، شکاف میان بازار رسمی و آزاد را کاهش دهد و ثبات ارزی را تقویت کند.
  • ابلاغ آیین‌نامه مقابله و پیشگیری پول‌شویی به صرافی‌ها

    دنیای‌اقتصاد: نسخه اصلاحی «آیین‌نامه‌ اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پول‌شویی و تامین مالی تروریسم» و «آیین‌نامه‌ اجرایی اقدام مالی هدفمند علیه تروریسم و تامین مالی به تررویسم» به صرافی‌ها ابلاغ شد.
۱