خبرگزاری ایلنا گزارش داد: چندی است حرف ها و سخن‌هایی مبنی بر تصمیم وزارت علوم برای انحلال دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف شنیده می‌شود. اگرچه مسعود نیلی، رییس سابق دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف نسبت به منحل نشدن این دانشکده ابراز امیدواری کرده و گفته است که چند روزی باید صبر کرد تا شاید مساله حل شود؛ چون در حال رایزنی برای حل این مشکل هستیم؛ اما علی نقی مشایخی بنیانگذار این دانشکده این تصمیم را اشتباه دانسته و نسبت به آن هشدار داده است. دکتر علی نقی مشایخی در مورد صفر شدن ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف از سوی وزارت علوم گفت: وزارت علوم کاملا در این مورد اشتباه کرد و نمی‌دانم چرا هر روز چوب لای چرخ دانشکده می‌گذارد؛ بدون اینکه صحبتی با ما کنند و بگویند چرا اقدام به این کار می‌کنند.

وی این ادعا را که علوم انسانی و اجتماعی در این دانشکده تک بعدی ترویج می‌شود‏، مبهم دانست و افزود: درس‌هایی که در این دانشکده تدریس می‌شود برنامه‌های مصوب وزارت علوم است و همه دانشگاه‌ها، آن را پیاده می‌کنند پس باید گفت که خود برنامه‌های مصوب تک بعدی است. ‎بنیانگذار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف افزود: تنها تفاوتی که در زمینه اجرای برنامه‌های مصوب وزارت علوم وجود دارد این است که این برنامه‌ها در دانشگاه مدیریت و اقتصاد شریف نسبت به دانشگاه‌های دیگر با کیفیت بهتر اجرا می‌شود. وی با طرح این پرسش که از یک دانشکده چه انتظاری ممکن است وجود داشته باشد، افزود: نخبه‌ترین افراد متقاضی تحصیل در دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف هستند و همچنین این دانشکده فارغ‌التحصیلانی دارد که بسیار برای جامعه مفید هستند و بیشترین تقاضا در بازار کار برای این فارغ‌التحصیلان حتی قبل از اتمام درس آنها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه زمانی می‌گفتند دانشگاه صنعتی نباید به علوم مدیریتی بپردازد، افزود: اما نظر آنها به دلایلی از جمله اینکه در معتبر‌ترین دانشگاه‌های صنعتی دنیا رشته مدیریت و اقتصاد با بهترین کیفیت ارائه می‌شود، مردود است. مشایخی به تبعات تصمیم وزارت علوم مبنی بر صفر شدن پذیرش در دانشکده مدیریت دانشگاه شریف اشاره کرد و افزود: عده‌ای از جوانان ارزنده کشور که از استعدادهای درخشان هستند با توجه به معدل بالایی که داشتند از چند ماه پیش متقاضی ورود به این رشته درمقطع کار‌شناسی ارشد بدون کنکور بودند و از بین آنها ۲۵ نفر پذیرفته شده‌اند؛ اما یک دفعه وزارت علوم تصمیم به صفر کردن پذیرش دانشجو در این دانشکده گرفت.