سرهنگ بازنشسته آمریکایی: مردم جهان به ایران به چشم یک «قهرمان» نگاه می‌کنند

داگلاس مک‌گرگور، از کارشناسان نظامی آمریکایی در مصاحبه‌ای تأکید کرده که «تقریبا همه» کشورهای جهان به جز آمریکا و برخی کشورها مانند بریتانیا، استرالیا و شاید هم کانادا، با ایران «همدردی می‌کنند».

این نظامی پیشین با اشاره به حمایت‌های مردم جهان از ایران افزوده که «هرکسی که بتواند به ایرانی‌ها کمک کند، دارد این کار را انجام می‌دهد».

مک‌گرگور در ادامه تأکید کرده که در روزهای آینده شاهد عقب‌نشینی ایالات متحده هستیم، چون نمی‌توان این همه سرباز، دریاسالار، خلبان و تفنگدار را برای همیشه در حالت آماده‌باش نگه داشت.

وی تصریح کرده که این نیروها با گذشت زمان، تمرکز و آمادگی خود را از دست می‌دهند و خسته می‌شوند. نمی‌توان این وضعیت را ادامه داد. یا باید آن‌ها را وارد عمل کرد، یا باید عقب‌نشینی کرد.

کارشناسان نظامی آمریکا در حالی یکی پس از دیگری لب به تحسین مقاومت مردم ایران می‌گشایند که دونالد ترامپ پیش‌تر مدعی شده بود «۱۰۰ درصد» توان نظامی ایران را نابود کرده است.

از سوی دیگر، رئیس‌جمهور آمریکا در روزهای ابتدایی جنگ خواهان «تسلیم بی‌قید و شرط» مردم ایران شده بود، اما اکنون نه تنها به اهداف خود نرسیده، بلکه برای بازگشایی تنگه هرمز، دست و پا می‌زند. این در حالی است که این آبراه پیش از جنگ باز بود و ترامپ زمینه مسدود شدن آن را فراهم کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.