شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

ویژه نامه

  • تعاونی، اقتصاد عادلانه برای همه

    رییس جمهوری با بیان اینکه کشور ما با مشکلاتی در بخش اقتصاد رو به رو بوده است، گفت: مسیر ما مسیر آرامش ، فضای جدید ، هوای نو برای تنفس و حرکت در مسیر رشد و توسعه این کشور است. اینکه دولت با کمک مردم می‌بایست کاری انجام می‌داد تا تحریم‌های غلط ظالمانه و ضد حقوق بشری را کنار بزند و فضا را برای حرکت و توسعه باز کند، برای این بود که تعاونی‌های سراسر ایران زمین در فضای نو حرکت سریع و با شتاب خود را برای آبادانی ایران آغاز کنند.

    حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در نشست مدیران اتحادیه‌های سراسری تعاونی‌های کشور با تبیین موضوعات اقتصادی و با بیان اینکه هر سه بخش اقتصاد دولتی، تعاونی و خصوصی برای ما ارزشمند است اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته اقتصاد ما دولتی بود که از این بخش، باید کاسته شود و سهم اقتصاد دولتی به دو بخش دیگر واگذار گردد.
  • بهره برداری از ۱۷۷۳ واحد مسکن مهر در گیلان

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از بهره‌ برداری و تحویل یکهزار و ۷۷۳ واحد مسکن مهر در هفته تعاون خبر داد. محمود ایزد دوست در جمع رسانه‌های گروهی استان افزود:

    این واحدهای مسکونی در قالب ۳۷ طرح به متقاضیان تحویل و واگذار می‌شود. وی با بیان این که پروژه‌های مسکن مهر در کشور و گیلان به صورت سه جانبه، خود مالکین و دوجانبه در حال اجراست، اظهار کرد: پروژه‌های دو جانبه مسکن مهر تحت مدیریت اداره کل تعاون هستند.
    وی اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۷۵۳ واحد مسکن مهرشرکت‌های تعاونی در ۹ شهرستان استان در حال احداث است که از این تعداد هفت هزار و ۹۶۵ واحد توسط تعاونی‌ها به متقاضیان واگذار شده است.
  • نمایشگاه تعاون نماد همدلی مردم و دولت است

    رییس کل اتاق تعاون ایران در مراسم گشایش نمایشگاه توانمندی‌های بخش تعاون با بیان اینکه ۴۵۰ تعاونی از سراسر کشور در این نمایشگاه حضور دارند، گفت:

    این نمایشگاه با هدف نمایش ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش برپا شده است و تعاونی‌ها می‌توانند برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود در این بخش از پتانسیل‌های آن استفاده کنند.

    بهمن عبداللهی افزود: این نمایشگاه نماد همدلی مردم و دولت و همچنین همکاری نزدیک بخش حاکمیتی و مردمی و بخش تعاون با یکدیگر است. وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه ویژه دولت یازدهم، نمایندگان تعاونی‌ها در ۳۰ شورای تدوین برنامه ششم حضور دارند.
  • تحریم‌ها نتوانست قطار توسعه کشور را متوقف کند

    رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، گفت: اگرچه تحریم‌های غیرانسانی در سه سال گذشته شدت یافت و تا حدودی روند توسعه کشور را کند کرد اما این اقدام نتوانست این قطار به راه افتاده را متوقف کند.

    محمدباقر نوبخت روز دوشنبه در نمایشگاه بزرگ توانمندی‌های تولیدی بخش تعاون که با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی‌در مصلی تهران آغاز به کار کرد، افزود: در حالی که دولت در حال انجام کارهای خود در بخش‌های مختلف است، توانمندی‌های بخش تعاون نیز با اهتمام فعالان این بخش در حال شکل گیری است.
  • تحقق ۶۷ درصدی مصوبات تعاون در آذربایجان شرقی

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی از انتخاب سه تعاونی استان به عنوان شرکت تعاونی برتر در سطح کشور خبر داد و گفت: می‌خواهیم با رونق بخش تعاون بخشی از مشکلات اقتصادی جامعه را رفع کنیم.

    میراحد حسینی اظهار داشت: تعداد کل تعاونی‌های فعال استان ۴ هزار و ۳۷۵ مورد است که در مجموع دارای یک میلیون و ۷۹۲ هزار و ۶۹۲ نفر عضو بوده و برای حدود ۶۰ هزار نفر ایجاد اشتغال کرده‌اند. وی افزود: تعداد تعاونی‌های تشکیل شده در دولت تدبیر و امید ۲۷۷ مورد است که ۴ هزار و ۵۹۴ نفر عضو دارند و برای ۴ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی کرده‌اند.
  • صادرات ۷۰۰ هزار دلار محصول توسط مرزنشینان استان فارس

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، تعداد تعاونی‌های این استان را بیش از ۱۰ هزار برشمرد و گفت:
    از این تعداد حدود پنج هزار و ۲۰۰ تعاونی فعال هستند. سهراب مختاری، با اشاره به عضویت بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در تعاونی‌های فارس افزود: عضویت این تعداد بیانگر نفوذ اجتماعی این بخش در تمام نقاط استان است. وی اظهار کرد: ۵۳ درصد از تعاونی‌های فعال استان در بخش تولید، ۳۲ درصد در بخش خدمات و ۱۵ درصد نیز در بخش توزیع فعالیت دارند. مختاری درباره روند تشکیل تعاونی‌های جدید در فارس گفت:

    روند تشکیل تعاونی در این استان به نحوی بود که سال گذشته و پنج ماه نخست امسال، استان فارس موفق به کسب جایگاه نخست در کشور شد.
  • تعاونی شهریار و نیم دهه تلاش در عرصه خدمات شهری

    تشکیل اولین تعاونی ایران را به روایتی به سال ۱۳۴۱ و داودآباد گرمسار مربوط می‌دانند. حال از این تاریخ بالغ بر نیم قرن می‌گذرد و در این مدت تعاونی‌ها در کشور تغییر و تحولات مختلفی را تجربه کرده و فراز و نشیب‌های متعددی را پشت سر گذاشته‌اند.

    تعاونی‌ها که اکنون شمار آنها در ایران به ده‌ها هزار رسیده، به منظور مشارکت و همکاری دسته جمعی مردم در حل مشکلات و پیشبرد اهداف اقتصادی در دولت‏های مختلف تعریف شده و به اقتضای هر دوره مورد توجه قرار گرفته‌اند.

    بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ‌ایران، اقتصاد در سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تعریف می‏شود و حدود هر بخش باید توسط قانون معین و مشخص شود.
  • ایجاد ۲۹۰۰ فرصت شغلی در بخش تعاون کرمان

    رضا اسماعیلی پور در آیین اختتامیه نمایشگاه توانمندی‌های بخش تعاون استان کرمان گفت: در شش ماه اول امسال توانسته‌ایم با سرمایه ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در بخش تعاون حدود ۲ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی ایجاد کنیم.

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان گفت: این نشان می‌دهد بخش تعاون با حضور مردم می‌تواند مشکل بیکاری جوانان به ویژه تحصیلکرده‌ها را رفع کند.
    وی افزود: برای ایجاد هر فرصت شغلی در بخش تعاون حدود ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه‌گذاری شده است.
    اسماعیلی‌پور اظهار داشت: استان کرمان با داشتن پنج درصد جمعیت ایران رتبه هشتم در جایگاه تعاونی‌های کشور را دارد.
  • نگاه کیفی به تعاونی‌ها در مازندران

    مدیر‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تبریک هفته تعاون گفت: دولت تدبیر و امید تمام تلاش خود را کرده است تا رجوع تعاون یا فرهنگ تعاون در جامعه ترویج پیدا کند.


    کامران اصغری با اشاره به وجود ۱۳ هزار تعاونی در این استان خاطرنشان کرد: غالب این تعاونی‌ها فعال و البته بخشی نیز نیمه‌فعال و راکد هستند. اصغری با اشاره به سیاست تقویت تعاونی‌ها از سوی دولت گفت: دولت از تمامی دستگاه‌های اجرایی خواست تا موانع ادامه فعالیت‌ تعاونی‌ها را بردارد و از این رو به دنبال رفع مشکلات تعاونی‌ها در مازندران هستیم.
  • تعاونی‌های برتر استان اردبیل تجلیل شدند

    مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان در دهمین جشنواره تعاونی‌های استان اردبیل از تشکیل یکهزار ۸۳۵ تعاونی با بیش از ۸۰۰ هزار عضو در استان خبر داد و گفت: با فعالیت این تعاونی‌ها ۱۶ هزار شغل در استان ایجاد شده است.

    حسین منوری از انتخاب ۱۴ تعاونی برتر با معیارهای کارآفرینی، گردش مالی، رفاه اجتماعی و توانمندی خبر داد و اظهار کرد: هفت تعاونی برتر توسط وزارتخانه متبوع و هفت تعاونی برتر دیگر توسط ادارات تعاون،کار و رفاه اجتماعی شهرستان‌های استان معرفی شده است.
    مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل ادامه داد: ۱۴ تعاونی برتر استان توانسته‌اند با ۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و با دوازده هزار و ۳۰۸ عضو، ۷۷۷ شغل ایجاد کنند.
  • حضور یک هزار و ۸۵۰ تعاونی فعال در استان همدان

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان در آیین افتتاح جشنواره تعاونی‌ها و کارآفرینان برتر این استان گفت: یک هزار و ۸۵۰ تعاونی فعال در استان همدان وجود دارد و از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۲ تعاونی در این استان تشکیل شده است.

    مسعود اقلامی افزود: استان همدان در رده تشکیل تعاونی و همچنین کارآفرینان برتر در رده پنج استان اول کشور بوده است. وی اضافه کرد: تعاونی‌ یک فرصت برای جمع آوری سرمایه‌های خرد محسوب می‌شود تا در کاهش تورم و جمع آوری افکار و ‌اندیشه‌ها موثر باشد. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: صادرات شرکت‌های تعاونی در استان همدان در سال گذشته ۴۳ میلیون دلار بوده است.
  • جایگاه بخش تعاون از اقتصاد ملی در برنامه ششم توسعه احیا می‌شود

    معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورت فراهم شدن امکانات و زیر ساخت‌ها، منابع مالی و بانکی سهم بخش تعاون از اقتصاد ملی در برنامه ششم توسعه کشور از حدود شش درصد فعلی به ۱۵ درصد می‌رسد.

    مهندس حمید کلانتری در حاشیه مراسم تجلیل از تعاونی‌های برتر اظهار کرد: رسیدن به این سهم از اقتصاد ملی هدفی بلند و متعالی در زمان پنج ساله است و چون تعاونی‌ها علاقمند رسیدن به این سهم پیش بینی شده در فاصله زمانی کمتری هستند باید تلاش کنیم این مهم محقق شود.
    کلانتری افزود: رسیدن به سهم ۱۵ درصدی تعاون از بخش اقتصاد منجر به ایجاد اشتغال، تولید، صادرات و فروش در بخش تعاون می‌شود.
  • ۱۸طرح تعاونی در استان بوشهر به بهره برداری رسید

    به مناسبت هفته تعاون ۱۸ طرح تعاونی با ۱۰۶ میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان بوشهر به بهره برداری رسید.

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با اعلام این خبر افزود: این تعاونی‌ها ۱۲۸ نفر عضو دارند که با افتتاح آنها ۵۲۶ فرصت شغلی در بخش‌های خدمات، صنعت و کشاورزی ایجاد شده است. حمیدرضا پناه با بیان این که بوشهر از استان‌های برتر در زمینه تشکیل تعاونی‌ها است، اظهار داشت: علاوه بر حمایت از شکل‌گیری تعاونی‌های اقتصادی زمینه راه‌اندازی اتحادیه‌های تعاونی‌های دانش بنیان، گلخانه‌داران و دهیاران نیز در این استان فراهم شده تا کمبود تشکل‌ها در زمینه خدمات جبران شود.
  • درخشش تعاونی‌های یزد در سطح ملی و بین‌المللی

    محمدحسین ریاحی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» خاطر نشان کرد: تعاونی‌ها نماد همدلی و همزبانی هستند و اشاعه فرهنگ تعاونی می‌تواند همدلی و همزبانی را در جامعه ترویج دهد. مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان اینکه توسعه تعاونی‌ها، رفاه اجتماعی و اشتغال را نیز افزایش خواهد داد، تاکید کرد:

    توسعه تعاونی‌ها در نهایت به توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی منجر خواهد شد. ریاحی با ابراز خرسندی از اینکه فرهنگ تعاونی در استان یزد وجود دارد و فعالیت‌ تعاونی‌های بزرگ نشان از این واقعیت دارد، عنوان کرد: برخی تعاونی‌های یزد در سطح ملی و حتی بین‌المللی مطرح هستند و توانسته‌اند با سرمایه‌‌های خرد مردم، دست به کارهای بزرگ و ارزشمندی بزنند.
  • حمایت سمنان از پایان نامه‌های مرتبط با تعاون

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به فراهم شدن شرایط اشتغال جوانان از طریق تعاون افزود:

    در حال حاضر که بزرگترین مشکل جامعه کنونی ما اشتغال جوانان است، بایستی دست در دست هم تعاون و تعاونگری را به نسل جوان منتقل کنیم و اصول آن را آموزش دهیم، از ارجحیت و دستاوردهای آن بگوییم و جوانان را برای ورود به این عرصه آماده کنیم. اسماعیل غنیان به انعقاد قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پایان نامه‌های با موضوع تعاون و راهکارهای رفع موانع و مشکلات فعالیت این بخش، حمایت می‌کند.
  • تجدید میثاق تعاونگران با امام راحل

    پیش از ظهر چهارشنبه ۱۱ شهریور جمعی از مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه تعاونگران با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمان‌های بلند معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند. در این مراسم معاون وزیر تعاون به همراه تعاون گران و تعاون یاران با نثار تاج گل و قرائت فاتحه به روان پاک بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی درود فرستاده و بر ادامه راه و آرمان‌های امام راحل تأکید کردند. همچنین فعالان حوزه تعاون که در آستانه روز تعاون در حرم مطهر امام راحل حاضر شده بودند با حضور بر سر مزار بانو ثقفی نسبت به مقام همسر مکرمه امام خمینی(ره) نیز ادای احترام کردند.
  • حضور چشمگیر بانوان تعاونگر در استان کردستان

    دو هزار و ۱۰۶ تعاونی در زمینه‌های مختلف خدمات، صنعت، معدن و فرش دستباف در استان کردستان فعالیت می‌کنند.

    احمد رشیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان ضمن گرامیداشت هفته تعاون افزود: تاکنون زمینه اشتغالزایی ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر در تعاونی‌های سطح استان فراهم شده است. وی میزان اعتبارات جذب شده استان از محل صندوق اعتبارات ملی برای تشکل‌های تعاونی در سال گذشته را ۳۸ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: در سال جاری نیز تاکنون پنج میلیارد تومان اعتبار برای تشکل‌های تعاونی جذب شده است.

    به گفته وی از تعداد ۳۲۲ هزار اعضای تعاونی در کردستان حدود ۱۰۹ هزار و ۲۵۱ نفر را بانون تشکیل می‌دهند.
  • حضور ۸۰ درصدی جمعیت هرمزگان در بخش تعاون

    از مجموع تعاونی‌های استان هرمزگان، تعاونی‌های بخش خدمات با ۹۱۵ تعاونی و اشتغالزایی ۹ هزار و ۵۱۵ نفر، بیشترین تعداد تعاونی‌های استان را به خود اختصاص داده است.

    مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان در آیین تجلیل از تعاونی‌های برتر استان با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و ۲۰۰هزار نفر در ۳ هزار و ۱۳۹ تعاونی در استان حضور دارند، افزود: ۸۰ درصد جمعیت این استان تحت پوشش تعاونی‌ها است. مهندس محمدعلی سلیمی گفت:

    بیش از ۸۰ درصد فعالیت صید آبزیان توسط ۸۴ تعاونی و اتحادیه صیادی، انجام حمل و نقل تمامی کالاهای صادراتی و وارداتی از بنادر استان به کشورهای حوزه خلیج فارس و بالعکس، ۱۰۰ درصد حمل و نقل دریایی مسافر و بار بین بنادر و جزایر خلیج فارس، صادر ات ۷۰میلیون دلار مبادلات مرزی، تولید۸۰درصد مرغ استان، توزیع۷۰درصد مواد سوختی، ساخت بیش از ۲۸هزار واحد مسکونی و ترانزیت حجم وسیعی از حمل و نقل بار جاده‌ای از عمده فعالیتهای بخش تعاون استان است که توسط آنها انجام می‌شود.
  • تعاون، مسیر اعتدال برای تحقق توسعه پایدار

    دکترحمدالله رستمی
    مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی‌ها و مدرس دانشگاه
    تعاون در مفهوم عام شامل رفتارهای اجتماعی همکارانه است و بخش مهمی از حیات اجتماعی بشر به شمار میرود. تعاونی‌ها به ‌عنوان مؤسسات اقتصادیـاجتماعی، بر شکل متفاوتی از فعالیت‌ تجاری با هدف برآوردن نیاز‌های اعضای خود، نیل به اهداف جمعی و کمک به توسعه محلی تاکید دارند.

    این شیوه فعالیت تجاری، ترکیبی از خودیاری و کمک متقابل میباشد که رویکردهای انسانی به اقتصاد دارد و علاوه بر تامین نیازهای مادی، اهداف اجتماعی را نیز دنبال و در جهت بناگذاری ارزشهای اخلاقی تلاش دارد.
  • تعاونی‌ها بهترین مسیر برای عبور از اقتصاد سنتی هستند

    سهیلا جلودارزاده در همایش توسعه نقش‌آفرینی زنان تعاون‌گر در کارآفرینی و اشتغال گفت: ما در حال عبور و گذار از اقتصاد سنتی به اقتصاد مدرن هستیم و اگر قرار است؛ در سال ۱۴۰۴ مراحل توسعه‌ یافتگی را پشت سر گذاشته باشیم، تعاونی‌ها بهترین مسیر عبور هستند.

    وی ادامه داد: از یک طرف برای صنعتی شدن و رسیدن به اقتصاد پایدار باید سرمایه معدنی را به پول و ثروت در صنایع بزرگ تبدیل کنیم و از طرف دیگر باید در حوزه اشتغال مردم کار کنیم.
    وی با بیان اینکه تنها فکر کردن به صنایع بزرگ شغل کمتری را در جامعه ایجاد می‌کند، گفت: سالانه حدود ۲ میلیون نفر به خیل بیکاران اضافه می‌شوند.
  • ایران اسلامی را به یک تعاونی بزرگ تبدیل کنیم

    امروزه تعاونی شیوه‌ای اقتصادی، اخلاقی و انسانی برای رشد اقتصادی، تولید اشتغال و توسعه اجتماعی است. ایران امروز، همزمان به هر سه مقوله نیاز دارد چرا که در شرایط کنونی معضل بیکاری، می‌تواندآسیب‌های اجتماعی را گسترش دهد. به اعتقاد کارشناسان شیوه تعاونی، با توجه به اصول و ارزش‌های آن، تأثیر جدی بر روند توسعه اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی جامعه دارد.

    مشارکت به عنوان خصیصه ذاتی تعاون؛ موجب تقویت احساس تعلق اجتماعی و تحقق سطح بالاتری از تعامل می‌شود که با تکیه بر «قابلیت‌های انسانی» به عنوان شیوه‌ای اقتصادی- اجتماعی می‌تواند نقشی موثر در روند فقرزدایی داشته باشد.
  • زنان تعاون‌گر، باید نگرش جامعه را به اشتغال زنان تغییر دهند

    بزرگترین ظرفیت زنان تعاونگر توانایی آنها در تغییر نگرش جامعه نسبت به اشتغال زنان است.

    دکتر وحیده نگین مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده در همایش توسعه نقش‌آفرینی زنان تعاون‌گر در کارآفرینی و اشتغال گفت: تعاونی‌های زنان می‌توانند؛ در کارآفرینی و اشتغال نقش زیادی داشته باشند. هر چند که زنان تعاون‌گر گاهی با محدودیت‌ها و کمبودهایی رو به رو هستند، همانطور که در بحث اشتغال زنان نیز این کاستی‌ها وجود دارد البته ما معتقدیم این کاستی‌ها عمدی نبوده و به دلیل ضروریات اجتماعی کشور ایجاد شده است.
  • کسب عنوان برتر کشور توسط ۳ تعاونی استان خوزستان

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از انتخاب سه شرکت تعاونی استانی به عنوان تعاونی‌های برتر ملی خبر داد. هوشمند صفائی افزود:

    امسال ۲۱ شرکت تعاونی از سراسر کشور به عنوان برتر ملی شناخته شدند که از این تعداد ۳ شرکت تعاونی مربوط به استان خوزستان هستند. این تعاونی‌ها توانستند با کسب امتیاز لازم از سوی هیات داوران دهمین جشنواره ملی تعاونی‌های برتر کشور، عنوان تعاونی‌های برتر ملی را از آن خود کنند. وی ادامه داد: شرکت تعاونی‌های مرزنشین موج دریا شماره دو شادگان- تخلیه و بارگیری اتحاد شلمچه اروند و گروه ملی صنعتی فولاد ایران به عنوان تعاونی‌های برتر ملی از خوزستان برگزیده و در دهمین جشنواره تعاونی‌های برتر تقدیر شدند.
  • تثبیت پنج هزار و ۲۸۵ فرصت شغلی در لرستان

    مدیر کل اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان لرستان گفت: با فعالیت‌های انجام شده و هماهنگی با دستگاههای مختلف، پنج هزار و ۲۸۵ فرصت شغلی در این استان تثبیت شد.

    علی آشتاب با اشاره به فعالیت چهار هزار و ۵۶۱ تعاونی در استان افزود: در این تعاونی‌ها ۴۲ هزار و ۶۰۱ نفر مشغول به کار هستند.

    وی گفت: سالجاری رشد وفعالیت‌های خوبی در شرکت‌های تعاونی استان داشته‌ایم به طوری که دو تعاونی از استان لرستان به عنوان تعاونی برتر در سطح ملی شناخته شده و درهفته تعاون از آنها تجلیل شد. آشتاب به تشکیل تعاونی‌های منطقه‌ای در کشور اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با اتاق‌های تعاون و ادارات کل استانهای همدان، ایلام، کردستان، کرمانشاه داشتیم، یک شرکت تعاونی را برای عرضه محصولات تولیدی تعاونی این استانها در بازارهای خارج ازکشور تشکیل داده‌ایم.
  • رونمایی از آثار علمی بخش تعاون

    در مراسم دهمین جشنواره تعاونی‌های برتر سه اثر علمی که توسط دفتر آموزش، ترویج و تحقیقات تعاونی‌ها تولید و منتشر شده است با حضور جمعی از تعاونگران برتر کشور توسط دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی شد.
    این آثار عبارتند از:

    ۱- دانش‌نامه تعاون به عنوان مرجع علمی بخش تعاون که حاوی ۳۰۰ مدخل علمی است و پژوهشکده تعاون دانشگاه تهران آن را تالیف نموده است.
    ۲- اثر دوم اقتصاد تعاون از منظر اسلام حاصل مطالعات عمیق علمی حضرت حجت الاسلام یوسفی از اساتید حوزه علمیه قم است که با مشارکت پژوهشکده هنر و اندیشه اسلامی منتشر شده است.
  • تقویت تعاونی‌ها در خراسان شمالی

    با توجه به اهمیت بحث تعاون در اقتصاد کشور هزار نفر از اعضا و هیئت مدیره تعاونی‌های خراسان شمالی آموزش می‌بینند. حسن نوری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت:

    اکنون از بیش از سه هزار و ۲۰۰ تعاونی موجود در خراسان شمالی، افزون بر نیمی از آنها فعال بوده و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز تلاش می‌کند تا تعاونی‌های غیرفعال را با ارائه آموزش‌های کاربردی و رفع مشکلات مبتلابه آنها، از حالت رکود خارج کند.

    وی با اشاره به برنامه‌های کلان دولت تدبیر و امید در راستای فعال سازی تعاونی‌های راکد، افزود: به تناسب برنامه‌های کشوری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی نیز به منظور تقویت تعاونی‌های فعال و خارج کردن تعاونی‌های غیرفعال از حالت رکود، رویکرد کیفی سازی تعاونی‌های موجود و احیای شرکت‌های غیرفعال را در دستور کار خود قرار داده است.
  • بیش از۸۰ سال سابقه تعاون در اقتصاد کشور

    مدیرعامل خانه تعاونگران ایران گفت: با وجود داشتن ۸۰ سال سابقه داشتن تعاونی، ۳۵ سال قانون اساسی، ۲۵ سال قانون تعاون،۲۰ سال وزارت تعاون و حمایت معنوی مقام معظم رهبری اما هنوز سهم این بخش سه تا پنج درصد است.

    ‌علی‌حسین شهریور در حاشیه چهارمین جشنواره جایزه تعالی مدیریت تعاونی افزود: در حال حاضر ۲۰۰ هزار واحد تعاونی در کشور داریم. اما با وجود این هنوز اتفاق روشنی در این بخش نیفتاده است.
    وی با اشاره به این که بیش از ۱۵میلیون نفر در کشور عضو تعاونی‌ها و همچنین ۴۸ میلیون نفر در کشور عضو تعاونی‌های سهام عدالت هستند، گفت: برخی از افراد تحریم‌ها را علل عدم رشد بخش تعاون می‌دانند، اما تحریم برای همه بخش‌ها بوده است.
  • نگاهی به دستاوردهای شرکت تعاونی مولی‌الموحدین

    شرکت تعاونی مولی‌الموحدین در سال ۱۳۷۷ تحت عنوان شرکت تعاونی اعتبار آزاد تاسیس شد. هدف موسسین این تعاونی تجمیع سرمایه‌های خرد و متوسط و به کارگیری آنها در فعالیت‌های مولد برای کمک به توسعه اقتصادی، اشتغال و بسط عدالت اجتماعی و ترویج فرهنگ و کار تعاونی بود در ادامه فعالیت‌ها، تعاونی با مشارکت موثر در تاسیس بانک غیردولتی ایران‌زمین فعالیت‌ها و خدمات مالی و اعتباری خود را به بانک منتقل نمود و با تغییر در برخی از مفاد اساسنامه با عنوان شرکت تعاونی مولی‌الموحدین به کار خود ادامه داد. این تعاونی با تجهیز امکانات و منابع حاصل از مشارکت اعضا ضمن ایفای تکالیف قانونی خود با راه‌اندازی واحدها و بنگاه‌های اقتصادی توانسته است به سهم خود نقش موثری در نمایش کارآمدی شیوه اقتصاد تعاونی در اجرای پروژه‌های بزرگ داشته باشد.
  • هفت راهبرد تحول بخش تعاون کشور

    راهبرد اول:
    ترویج فرهنگ تعاون
    تعریف: مجموعه‌‌ای از اقدامات هدفمند در جهت ارائه اطلاعات اثربخش در مورد مفهوم، اصول، ارزش‌ها، مزیت‌ها، فرصت‌ها و روش‌های کار تعاونی به آحاد جامعه و گروه‌های اجتماعی و مدیران موثر کشور برنامه‌های راهبرد اول:
    ۱- برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های اطلاع‌رسانی در مورد اصول، ارزش‌ها و مبانی تعاون و مزیت‌های همکاری جمعی و کسب و کار تعاونی
    ۲- به کارگیری روش‌ها و فناوری‌های نوین ارتباطی و اطلاع‌رسانی از طریق تاسیس و مدیریت پورتال…
  • ۱۹ هزار فرصت شغلی پایدار در خراسان جنوبی

    بخش تعاون هرچند ممکن است بر سرمایه‌های‌اندک آحاد مردم جامعه متکی باشد اما سرشار از برکت و منشا ظهور بسیاری از خلاقیت‌ها و کارآفرینی‌های اقتصادی است لذا مدیران و مسئولان دولتی، می‌بایست در اقتصاد و توسعه این بخش از کشور بازنگری جدی و کاربردی داشته باشند. محمد سنجری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی در ادامه گفت: تاکنون ۱۹ هزار فرصت شغلی پایدار و غیر پایدار با تاسیس دو هزار و ۶۱۹ تعاونی در استان ایجاد شده است.

    وی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در بخش تعاون استان وجود دارد، اظهار کرد: بخش تعاون باید در کنار بخش‌های دولتی و اقتصادی فعالیت کند.
  • کرمانشاه و ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی در بخش تعاون

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به توجه دولت یازدهم به مقوله تعاون، گفت: تعاون یکی از بخش‌های اقتصادی در حوزه اشتغال، عدالت اجتماعی، محرومیت زدایی و رشد اقتصادی، اجتماعی کشور است.

    داود یاوری مردم را یکی از مهمترین اصل‌ها در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دانست و بر تعامل با آنها و بخش تعاون برای اجرای این سیاست‌ها تاکید کرد. وی افزود: خوشبختانه در این دوره که راهبردها و رویکردهای اجرایی دولت تدبیر وامید بیشترین همخوانی را با مشی اعتدالی بخش تعاون دارد، شرایط کشور برای توسعه این بخش بیش از همیشه مهیا گردیده و این نگاه جدید به تعاونی‌ها با تکیه به تاکیدات مقام عظمای ولایت می‌تواند ظرفیت عظیمی را برای مهار بیکاری در اختیار ما قرار دهد.
  • تعاون مناسب‌ترین ظرفیت برای اشتغال زنان است

    معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بخش تعاون به عنوان یکی از بخش‌های مهم در اقتصاد کشور است، گفت:


    تعاون بستر ساز توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه است و باید هر چه بیشتر مورد توجه قرار گیرد. شهیندخت مولاوردی در همایش توسعه نقش‌آفرینی زنان تعاونگر در کارآفرینی و اشتغال، مناسبت‌ترین ظرفیت برای ایجاد اشتغال در جمعیت زنان را بخش تعاون دانست، گفت: حضور و فعالیت زنان در قالب تعاونی‌ها یک انتخاب و راهکار مناسب و ضروری برای ایجاد و افزایش اشتغال زنان است. معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه تعاون از بطن سنت‌های دیرینه برخاسته و جایگاه خود را در رشد وتوسعه کشورها پیدا کرده است.
  • ۷۶ طرح تعاونی در استان اصفهان به بهره برداری رسید

    ۷۶طرح بخش تعاون استان اصفهان همزمان با هفته تعاون در آیینی به بهره ‌برداری رسید و از فعالان عرصه تعاون این استان تجلیل شد.

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از این طرح‌ها در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی این استان افزود: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
    غلامعلی قادری اظهارکرد: ۷۵ درصد از هزینه اجرای این طرح‌ها از محل سرمایه اعضای تعاونی‌ها و ۲۵ درصد آن از طریق دریافت تسهیلات بانکی تامین شده است.

    وی ادامه داد: طرح‌های تعاونی استان اصفهان، زمینه اشتغال بیش از شش هزار نفر را فراهم کرده است و استان اصفهان در افتتاح این تعداد طرح، رتبه دوم کشور را دارد.
  • تعاونی، ابزار کاهش فقر و نابرابری

    تعاونی ابزار کاهش
    فقر و نابرابری است
    تعاون ابزار کاهش فقر و نابرابری است و هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند بدون شبکه گسترده‌ای از تعاونی‌ها به رفاه اجتماعی و کاهش فقر و نابرابری که از اهداف قانون اساسی ما و آمال یکایک مردم کشور است، دست یابد.

    به همان میزان که روح تعاون و همکاری کاهش پیدا می‌کند عملکرد اقتصادی یک کشور هم کاهش می‌یابد. اما کارکرد دوم تعاونی‌ها که در دنیای مدرن شناخته شد و همه کشورها و حتی کشورهایی که شدیدا به اقتصاد آزاد اعتقاد دارند آن را پذیرفته‌اند، این است که تقویت و رشد تعاونی همواره ابزاری است برای کاهش نابرابری.
  • تغییر نگرش به تعاونی‌ها

    رضا محمودی درخش
    رییس اداره ترویج تعاون و مدرس دانشگاه
    اولین شرکت تعاونی روستایی در ایران در سال ۱۳۱۴ در روستای داورآباد گرمسار تاسیس گردید. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ و با تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۵۸ قتصاد ایران با سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی، رویکرد اساسی مسوولین، مردم و نهادهای انقلابی بر اساس اصول و شاخص آن شکل گرفت.

    * ایجاد و تامین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل
    * قراردادن وسایل کار در اختیار کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند.
  • بخش خصوصی برای توسعه نیازمند حضور در عرصه تعاون است

    قائم مقام وزیر کار با تأکید براینکه توسعه اقتصادی در بخش خصوصی برای رشد و توسعه نیازمند حضور در عرصه تعاون است، افزود: این بخش ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مناسبی برای توسعه دارد که اگر به آن توجه شود نقش چشمگیر آن محسوس است.

    ابوالحسن فیروزآبادی قائم مقام وزیر کار با حضور در همایش توسعه نقش آفرینی زنان تعاون‌گر در کارآفرینی و اشتغال، با تأکید براینکه زنان نقش مهمی در انقلاب داشته‌اند، گفت: متأسفانه طی سال‌های اخیر حضور زنان در بخش‌های خصوصی کاهش یافت و آمارهایی مبنی بر کاهش سالیانه ۱۰۰ هزار نفر از اشتغال زنان به چشم می‌خورد.
  • ۷/۹ درصد تعاونی‌های کشور در خراسان رضوی

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۷،۹ درصد تعاونی‌های فعال کشور متعلق به این استان است.

    محمود احمدی افزود: هم اکنون ۹۸ هزار و ۱۳۴ تعاونی فعال در سطح کشور وجود دارد که هفت هزار و ۷۶۲ واحد از این تعداد در خراسان رضوی مستقر هستند. وی گفت: در چارچوب تعاونی‌های فعال کشور یک میلیون و ۵۸۰ هزار و ۹۲۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده که ۷،۵ درصد از این تعداد با ایجاد ۱۱۹ هزار و ۲۹۳ نفر اشتغال متعلق به استان خراسان رضوی است.

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: همچنین هشت درصد اعضای تعاونی‌های فعال کل کشور مربوط به این استان است به طوری که از ۴۳ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۹۷۱ هزار عضو در کشور سه میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۹۸ عضو مربوط به تعاونی‌های خراسان رضوی است.
  • ۲۷۰۰ تعاونی در استان زنجان فعالیت می‌کنند

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: در استان زنجان بیش از ۳ هزار و ۹۲۶ تعاونی ثبت شده وجود دارد که ۲ هزار و ۷۰۰ تعاونی فعال هستند. احمد غریوی در دهمین جشنواره تعاونی‌های برتر استان زنجان با اشاره به ایجاد ۲۵۰ هزار فرصت شغلی توسط بخش تعاون بیان کرد: توجه به امر تعاون و نامگذاری یک هفته از سال به نام تعاون نشان از اهمیت به سزای آن دارد.

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان خاطر نشان کرد: انجام مطالعات به منظور بررسی ظرفیت‌ها، فرصت‌ها، محدودیت‌ها و طراحی الگوی مناسب اجرایی و مدیریتی، تبیین و امکان سنجی زمینه‌های تعامل، طراحی زنجیره تأمین کالا و خدمات در درون بخش تعاونی، سازماندهی پیوندهای تجاری بین تعاونی‌ها و تقویت زنجیره‌های ارزش افزوده در درون بخش تعاونی، کمک به اجرای روش‌های اعتباری و تضمین ریسک در تبادلات بین شبکه‌ای تعاونی‌ها از مهم‌ترین اقدامات وزارت تعاون در راستای تحقق راهبردهای هفت گانه طرح تحول بخش تعاون است.
  • بانک توسعه تعاون و حمایت از زنان تعاونگر

    یکی از مشکلات ساختاری کشورهای درحال توسعه این است که تأمین مالی تمام بخش‌های اقتصادی برعهده سیستم بانکی است.

    محمدعلی سهمانی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در همایش توسعه نقش آفرینی زنان تعاون‌گر در کارآفرینی و اشتغال با اشاره به اینکه سیستم اقتصادی کشور مبتنی بر نظام بانکی است، گفت: در کشورهای پیشرفته تأمین مالی بلند مدت و بنگاه‌های بزرگ برعهده بازار سرمایه و تأمین مالی بنگاه‌های کوچک بر عهده بازار پولی است. مدیرعامل بانک توسعه تعاون با بیان اینکه حدود ۱۲ درصد تأمین مالی بنگاه‌ها مربوط به بازار سرمایه است، افزود: در حال حاضر این موضوع باعث شده عمده منابع به سمت بنگاه‌های بزرگ برود و کمتر بنگاهی بتواند در واحد کوچک و متوسط رشد یابد.
  • تجلیل از فعالان تعاونگر آذربایجان غربی

    دهمین جشنواره تجلیل از تعاونی‌های برتر آذربایجان غربی با حضور فعالان تعاون در این استان برگزار شد. مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تبریک هفته تعاون به همه تعاونگران و مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران از سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است بیشترین سهم را از آن بخش دولتی عنوان کرد و افزود:

    با عنایت به اینکه در سال‌های اخیر سهم دولت در اقتصاد کاهش یافته است هنوز هم بخش اعظم اقتصاد از آن دولت است و با وجود خصوصی سازی در زمینه‌های مختلف تا شرایط ایده آل فاصله زیادی وجود دارد .
  • رشد اقتصادی قابل تحقق است اما آسیب‌های بی‌اخلاقی را نمی‌توان جبران کرد

    وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کسری حدود شش درصدی رشد اقتصادی شوخی بردار نیست، گفت: هر چند که این وضعیت هر جامعه‌ای را روز به روز ضعیف می‌کند اما رفع این مسائل با رشد اقتصادی هشت درصدی قابل جبران است در حالی که اگر جامعه‌ای بدون اخلاق باشد به سختی می‌توان آسیب‌های ناشی از آن را جبران کرد.

    دکتر علی ربیعی در مراسم تجلیل از تعاونگران برتر افزود: تعاون یک مسیر فوق العاده قابل توجه برای گسترش عادلانه رشد اقتصادی است و همان گونه که امام راحل آرزو داشتنند و شهید بهشتی تاکید کردند و مقام معظم رهبری فرموده‌اند، باید تابلویی از رشد توزیع ثروت در کشور ترسیم شود که روح همکاری، همدلی، انصاف، مسئولیت اجتماعی و شخصی و دگر خواهی به عنوان کارکردهای اساسی تعاون در آن موج بزند.
  • بخش تعاون به تشکل‌هایی نظیر خانه تعاونگران نیاز دارد

    رییس فراکسیون تعاون مجلس شورای اسلامی در چهارمین جشنواره تعالی مدیریت تعاونی‌ها بر نقش موثر تشکل‌های غیردولتی بر رونق بخش تعاون تاکید کرد و افزود:


    حضور و فعالیت تشکل‌های مردم نهاد در تمام بخش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران ضروری است. ایرج ندیمی گفت: بخش تعاون از آن جهت که در چارچوب‌های قانونی و حقوقی دولتی قرار نمی‌گیرد، می‌تواند با نقدهای به جا، آزادانه به توسعه این بخش بپردازد. وی افزود: تشکل‌های غیر دولتی می‌توانند در بخش تعاونی به عنوان تصمیم ساز و یک اتاق فکر در کنار بخش دولتی نظیر وزارت تعاون و اتاق تعاون که وظایف مدیریتی و اجرایی دارند، فعالیت کنند.
  • محجوب: برداشت عمومی از تعاونی‌ها نادرست است

    نشست اتحادیه سراسری تعاونی‌های مصرف محلی ایران به مناسبت هفته تعاون برگزار گردید.

    علیرضا محجوب، دبیرکل خانه کارگر در این نشست گفت: متاسفانه برداشت نادرستی از تعاونی‌ها در میان مردم شکل گرفته است. بسیاری از مردم تصور می‌کنند قیمت کالا در تعاونی‌ها باید نصف قیمت فروشگاه‌های عادی باشد که این تصور نادرستی است. محجوب ادامه داد: متاسفانه سهم بخش تعاون به درستی ادا نشده است. در دو دهه اخیر دائم بر قواعد اقتصاد رقابتی تاکید می‌شود. اما در بازار قاعده رقابت وقتی صحیح است که در بازار شرایط سالم حاکم باشد.
  • برگزاری دهمین دوره جشنواره تعاونی های برتر سراسر کشور

    دهمین دوره جشنواره تعاونی های برتر با مشارکت بیش از یازده هزار و۶۰۰ تعاونی سراسر کشور برگزار شد.

    در این دوره، رقابت تعاونی ها در پنج محور اقتصادی- مالی، ارزآوری صادرات، توانمندسازی و رفاه اجتماعی، مشارکت در توسعه منطقه ای ، کارآفرینی و اشتغال برگزارشد.
    علاوه براین، از بین اتحادیه های تعاونی سراسری و استانی و همچنین شرکتهای تعاونی فرااستانی نیز برترین ها انتخاب شدند.

    این جشنواره از مشارکت اتاق تعاون و بانک توسعه تعاون و اتحادیه ها برخوردار بود. و برای اولین بار در کنار تعاونی ها، سرپرستی بانک توسعه تعاون استانها و اتاق های تعاون برتر نیز انتخاب و معرفی شدند.
  • باید باور کنیم آنچه اهمیت دارد سرمایه انسانی است، نه بشکه‌های نفت

    معاون علمی و فناوری رییس جمهور با حضور در جمع مدیران تعاونی‌های برتر کشور خواستار جدی گرفتن نقش منابع انسانی در توسعه شد.

    سورنا ستاری در چهارمین جشنواره ملی تعالی مدیریت تعاون با اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از بزرگترین کارهای کشور بازگشت به چیزهایی است که تفکر صنعتی شدن آن را از ما گرفته است.
    وی افزود: اولین چیزی که در ساختار شرکت‌های دانش بنیان اهمیت دارد، انسان است، نه منابع و بشکه‌های نفت.

    وی از دست‌اندرکاران شرکت‌های تعاونی خواست تا دست به دست هم داده و در کنار ارکان دیگر جامعه کمک کنند تا فرهنگ کارآفرینی مبتنی بر دانش در کشور جا بیفتد و تفکر زشت اقتصاد نفتی از جامعه رخت بربندد.
  • پیاده روی کارکنان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بمناسبت بزرگداشت هفته تعاون

    همایش پیاده روی کارکنان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بامداد روز پنجشنبه بمناسبت گرامیداشت هفته تعاون با حضور قریب به یکصد نفر از کارکنان وزارت متبوع و با همکاری معاونت تعاون و اداره کل امور ورزشی در مجموعه تفریحی ورزشی توچال برگزار گردید.

    حاضران در این همایش پس از طی کردن مسافتی با پای پیاده به ایستگاه شماره یک مجموعه رسیده و در آنجا به اجرای ورزش صبحگاهی پرداختند. ایستگاههای مختلفی نظیر دارت،تیراندازی باکمان،فریز بی در محل همایش مستقر گردیده بود. همچنین گروهی به حرکات نمایشی با طناب پرداختند.
  • توسعه دانش‌ تعاونی‌ها در سیستان و بلوچستان

    مهرداد جهاندیده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان ضمن تبریک هفته تعاون به ارائه گزارشی از عملکرد بخش تعاون پرداخت و اظهار کرد:

    با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به دنبال توسعه دانش‌افزائی فعالان تعاونی‌ها در راستای انعقاد تفاهم‌نامه با فعالان تعاونی‌ها هستیم که اگر این تغییر نگاه صورت گیرد به ‌یقین شاهد سهم آوری این بخش در اقتصاد استان خواهیم بود. جهاندیده با بیان اینکه، برای نخستین بار در سطح کشور ستاد عالی توسعه بخش تعاون استان را تشکل داده‌ایم، افزود: این ستاد پس از انجام کارهای کارشناسی، سند توسعه تعاونی‌ها را برای تصویب به ستاد مرکزی ارسال نموده است.
  • دولت کمک‌های فنی و اعتباری به تعاونی‌ها تزریق کند

    بانک توسعه تعاون تنها بانک اختصاصی و حامی تعاونی‌هاست که در چند سال گذشته توانسته با ارائه تسهیلات مناسب تا حدودی مشکل نقدینگی بخش تعاون را برطرف کند. هرچند که انتظارها از این بانک بسیار است و هنوز با ایده‌آل تعاونگران فاصله دارد، اما روند رو به رشد و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نوید روزهای بهتری را برای بخش تعاون می‌دهد. گفته‌های یونس کلانتری، مدیر شعب بانک توسعه تعاون در استان البرز گویای همین واقعیت است.

    یونس کلانتری مدیر شعب بانک توسعه تعاون در استان البرز گفت: در ابتدای سال ۱۳۹۳ به صورت رسمی کار خود را آغاز کردیم.
بیشتر