ادامه از صفحه اول. . . در نهمین جشنواره کارآفرینی خراسان رضوی که با تجلیل از ۲۶ کارآفرین برتر این استان و با حضور جمعی از مسئولان، مدیران و فعالان اقتصادی برگزار شد، به موضوعاتی نظیر جایگاه و اهمیت نوآوری و کارآفرینی در رشد اقتصادی و توسعهیافتگی کشور، ضرورت آموزش ایدهپردازی به افراد جامعه از سنین کودکی، نقش مقررات و ساختار دولتی در فعالیتهای کارآفرینانه و جایگاه ایران در میان دیگر کشورها در زمینه نوآوری اقتصادی اشاره شد.
دنیای اقتصاد، گروه کار-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی به نهمین جشنواره کارآفرینی که پنجشنبه گذشته در سالن همایش های
صدا و سیمای مشهد و با حضور بیش از یک هزارنفر از کارآفرینان برگزار شد، گفت: نبود اشتغال، رکود را به دنبال دارد و وقتی رکود با تورم جمع می شود، فلاکت به بار می آورد.
در سال ۱۲۷۰ هـ . ق سلطانمرادمیرزا ملقب به حسامالسلطنه، استاندارخراسان بعد از توفیقاتی که در امر ایجاد امنیت و ثبات در خراسان حاصل نمود، علیرغم دلسوزی، وطنپرستی،شجاعت و رشادتی که در قضیه هرات از خود نشان داد و تا آخرین لحظه در برابر تجزیه هرات مقاومت نمود؛ اما به دلیل خیانت وسرسپردگی صدر اعظم وقت میرزا آقاخان نوری و بیکفایتی شاه قاجار شاهد جدایی و انتزاع نه تنها هرات بلکه غوریان، فراه و قندهار از کشور و استان خراسان گردید. او سرخورده از بیتدبیری و دلخور از بیکفایتی، مشهد را به قصد تهران ترک نمود و ناصرالدین شاه، حمزهمیرزا حشمت الدوله را برای بار دوم در سال ۱۲۷۵ هـ.
دنیای اقتصاد- رئیس مرکز طرحهای کلان ملی فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در بازدید از پروژه شبیه ساز سقوط آزاد در منطقه تجاری گردشگری سپاد گفت: حمایت از این پروژه نشان از نگاه خلاقانه سپاد در احداث پروژههای نوآور با استفاده از فناوریهای بومی است. به گزارش روابط عمومی سپاد، پیمان صالحی با بیان اینکه پروژههای خوبی در منطقه تجاری گردشگری سپاد در حال احداث است، تصریح کرد: برای استفاده از فناوریهای بومی باید از فرصتهایی که نظیر آن را منطقه تجاری گردشگری سپاد ایجاد کرده، استفاده شود. زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) علاوه بر بهرهمندی از فضای معنوی شهر نیازمند امکانات تفریحی و رفاهی مناسبی هستند که منطقه سپاد توانسته این امکانات را به خوبی فراهم کند.
دنیای اقتصاد- صدور مجوز تردد موقت ناوگان حملونقل جادهای افغانستان در کشور در جلسه مشترک مدیران کل حملونقل و پایانههای خراسان رضوی و سیستانوبلوچستان با انجمنها و مسئولان حملونقل جادهای بینالملل، مصوب شد. مدیر کل حملونقل و پایانههای استان گفت: گسترش و پیشبرد اهداف اقتصادی در منطقه به ویژه افزایش و گسترش مراودات تجاری با کشورهای همسایه، نیازمند گسترش تعاملات و ارتقای همکاریهای حملونقل عمومی جادهای در سطح بینالملل است.
وحدتیفرد افزود: استانهای خراسانرضوی و سیستانوبلوچستان به عنوان مهمترین استانهای هممرز دو کشور میتوانند در بهبود وضعیت حملونقل و ناوگان ترانزیتی برنامهریزیهای لازم را انجام و عملی کنند تا مشکلات و کاستیهای موجود در این بخش به حداقل ممکن برسد.
مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی از فعالیت یکهزار و ۷۰۰ موسسه وابسته به گردشگری سلامت در خراسان رضوی خبرداد. رجبعلی لبافخانیکی، در سومین نشست تخصصی منطقهای شورای راهبردی گردشگری سلامت استانهای شرق و شمال شرق کشور، از تدوین نخستین بسته اجرایی گردشگری سلامت در استان خبر داد. وی با بیان اینکه خراسان رضوی و مشهد نقطهعطف و مقصد گردشگری سلامت محسوب میشوند؛ افزود: پزشکان ماهر، بسترهای مناسب طبیعی و منابع طب سنتی، وجود امنیت و نیز وجود ۵۰ درصد از واحدهای اقامتی ایران در مشهد از امتیازات برای جذب گردشگران سلامت به مشهد است.
دنیای اقتصاد- واقف خیراندیش یزدی عنوان کرد: عشق و علاقه به گسترش دانش و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، مهمترین انگیزه واقفان کتاب است. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی آستان قدس رضوی، محمد مهدی محلاتی در همایش تجلیل از متولیان و واقفان آستان قدس رضوی که در مرکز همایش های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: انسان با وقف میتواند آخرت خود را به صورت شایسته رقم بزند چرا که وقف مانند پلی میان دنیا و آخرت است که بعد از مرگ نیز پاداش آن نصیب فرد میشود.
محلاتی گفت: یکی از عوامل مهم وقف، مسأله تحصیل ثواب است و واقفان بر اساس نیات والایی که دارند همواره به دنبال کسب ثواب بیشتر و ماندگارتر هستند و این عمل آنان
نشان دهنده عظمت و شخصیت فرد واقف است.
به گزارش اقتصاد شرق، متن پیام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به این شرح است: بسم ا. . . الرحمن الرحیم کارآفرینی اصطلاحی است که از نخستین روزهای زندگی فردی و اجتماعی انسانها همراه جوامع بوده است و نگاه مردم و حکومت ها به کارآفرین و کارآفرینان در هر زمان به نسبت شرایط، متغیر بوده و همیشه به عنوان یک پدیده نوین نقش مؤثری در توسعه و پیشرفت اقتصادی کشورها داشته است. نگاهی از سر تأمل به تعالیم اسلامی نشان از جایگاه کار و کوشش در آیات و روایات دارد. هم فرهنگ دینی و هم فرهنگ ملی ما مشوق کار و کوشش هستند و مطمئنا تلاش برای ایجاد زمینه کار و اشتغال و به طبع آن رونق اقتصادی جامعه که مفهوم آن در کارآفرینی جلوه بهتری دارد، پسندیده و مقدس است.
محمد حسین روشنک* همایش با شکوهی به همت کانون کارآفرینان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به پاس کارآفرینانی که در شرایط اقتصادی نامناسب به ارث مانده از پولدارترین دولت تاریخ نظام جمهوری اسلامی توانستهاند چراغ کار و کار آفرینی را روشن نگه دارند، در مجموعه بزرگ صبا برگزار بود. همایش با تلاوت آیاتی از قرآن کریم که شایسته ولادت پیامبر خوبیها و پاکیها بود، آغاز شد و جمعیت به احترام پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران به پا خواستند. دکتر قنبری رئیس کانون کارآفرینان که مشخص بود هفتهها برای برپایی همایش در تلاش بوده تا همایش بهتر از سالهای قبل برگزار شود، برای خیر مقدم پشت تریبون قرار گرفت، سخن قنبری همچون همیشه در اهمیت کار و کارآفرین، پرحرارت و محکم و دارای منطق بود.
دنیای اقتصاد، گروه صنعت- این روزها بسیاری از کارشناسان اقتصادی از تأثیر تصمیمات اتخاذ شده در نظام بانکی بر صنعت و تولیدات کشور سخن میگویند و افزایش بهرههای تسهیلات بانکی را به عنوان عاملی منفی در توسعه صنعت و رشد اقتصادی میدانند. تولیدکنندگان برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش مورد نیاز خود وابستگی زیادی به وامها و تسهیلات بانکی پیدا کردهاند و در شرایط اقتصادی کنونی کشور، باید با مشکلی به نام نرخ بالای بهره دست و پنجه نرم کنند. برای بررسی نظرات فعالان صنعت و موسسات مالی و اعتباری در این زمینه، به برگزاری میزگردی با عنوان «تاثیر نرخ بهره بر اقتصاد در شرایط رکود تورمی» پرداختیم؛
محمدحسین روشنک رئیس اتحادیه صادرکنندگان و رئیس کمیسون تجارت اتاق بازرگانی خراسان رضوی، سید حسن حسینی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، سعید مسکیننواز عضو هیأت علمی دانشگاه امام رضا(ع) و مدیر موسسه اعتباری آرمان در منطقه سه کشور، فرامرز مرادی، عبدا.