در ادامه رسوایی های اخیر؛
مدیر ارتباطات نخست وزیر انگلیس هم استعفا داد
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ منابع خبری انگلیس روز دوشنبه گزارش دادند که آلن در پیامی کوتاه علت کنارهگیری خود را «فراهم کردن امکان شکلگیری یک تیم تازه در شماره ۱۰» عنوان کرده و گفته است: «تصمیم گرفتهام کنار بروم تا یک تیم جدید در شماره ۱۰ ساخته شود.»
این استعفا در حالی صورت میگیرد که آلن تنها از شهریور سال گذشته میلادی مسؤولیت مدیریت ارتباطات در دفتر نخستوزیر را بر عهده گرفته بود و اکنون کنارهگیری او بلافاصله پس از استعفای «مورگان مکسویینی» رئیس دفتر استارمر، بهعنوان نشانهای از تشدید شکافها و فشارهای سیاسی در دفتر نخستوزیر تفسیر شده است.
گزارشهای رسانهای در انگلیس، استعفای تازه را ادامه پیامدهای سیاسی و رسانهای جنجالهای مربوط به «پیتر مندلسون» و انتشار اسناد و گزارشهایی درباره عمق رابطه او با جفری اپستین توصیف کردهاند.