از پرخاش بعد از تعویض تا افشای رقم قرارداد

جنجال کاپیتان

شماره روزنامه: ۵۱۰۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۳۸۳۳۷ ورزش

دنیای‌اقتصاد : استقلال در یک بازی دشوار و نزدیک، با تک گل فرشید اسماعیلی موفق شد نساجی مازندران را شکست بدهد و با ۲۶ امتیاز از ۱۴ بازی همچنان در صدر جدول باقی بماند. آبی‌ها حتی می‌توانستند با ضربه پنالتی مهدی قائدی گل دوم را هم بزنند؛ اما این بازیکن فرصت را از دست داد. در طول این بازی و پس از پایان آن اما اتفاقاتی رخ داد که حالا چیزی شبیه بحران را برای خانواده استقلال به وجود آورده است. برخی بر این باورند تیم محمود فکری هنوز در سطح انتظارات بازی نمی‌کند و اگر پیروز می‌شود، این اتفاق بیشتر ناشی از گره‌گشایی ستاره‌های تیم است؛ گاهی زحمتش را مهدی قائدی می‌کشد و گاهی هم قرعه به نام میلیچ یا فرشید اسماعیلی می‌افتد که گل سه امتیازی بزنند. صد البته تیم فکری مدافعانی هم دارد؛ از جمله کسانی که به آمار ۷۰۰ پاس رد و بدل شده بین بازیکنان استقلال در همین بازی اخیر اشاره می‌کنند و می‌گویند وقتی تیم حریف به دفاع مطلق رو آورده، طبیعی است که کار دشوار شود. این گروه حتی پا را فراتر گذاشته و بر این باورند که امسال هیچ تیمی به‌طور مستمر نمایش‌های کیفی قابل قبول نداشته که قرار باشد از استقلال چنین توقعی داشته باشیم.

جنجال کاپیتان

خارج از حوزه مسائل فنی اما، بازی اخیر استقلال با اعتراضات دسته‌جمعی بازیکنان به مدیریت باشگاه پس از پایان مسابقه در کانون توجهات قرار گرفت؛ آنجا که آبی‌پوشان به ردیف ایستادند و به مسائلی مثل عدم حمایت مدیران از کادر فنی، فقدان امکانات، زمین تمرین نامناسب و حتی غذای ناکافی اعتراض کردند. شاه‌بیت حواشی استقلال اما رفتار عجیب وریا غفوری بعد از تعویض با احمد موسوی در میانه‌های نیمه دوم بود. غفوری که از سمت مقابل از زمین خارج شده بود به تابلوهای تبلیغاتی لگد زد، مستقیما راهی رختکن شد و از آنجا هم ورزشگاه آزادی را ترک کرد! محمود فکری پس از پایان مسابقه کوشید تا موضوع را عادی جلوه بدهد. او گفت خود غفوری درخواست تعویض کرده و ناراحتی‌اش هم به دلیل این بوده که توپ‌های کمی در اختیارش قرار گرفته است. فکری حتی پا را از این هم فراتر گذاشت و اعلام کرد: «اگر وریا از من عصبانی است، هیچ اشکالی ندارد.» با این حال همه ناظران به اندازه فکری اهل مسامحه نبودند و مخصوصا در شبکه‌های اجتماعی انتقادات زیادی از رفتار غفوری به عمل آمد.

وریا دیروز سر تمرین استقلال نرفت، این اما همه داستان نبود؛ چراکه به‌طور همزمان یک خبرگزاری قرارداد رسمی غفوری با باشگاه استقلال را منتشر کرد. این سند نشان می‌دهد وریا قراردادش را در زمان مدیریت امیرحسین فتحی به مدت دو سال تمدید کرده بود؛ فصل اول دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون و فصل دوم دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان. با این حال بعد از تغییر مدیریت، وریا در دوره احمد سعادتمند قرارداد قبلی را فسخ و قرارداد دوساله جدیدی با ارتقای چشم‌گیر دستمزد منعقد می‌کند؛ سال اول شش و سال دوم هشت میلیارد تومان! به این ترتیب غفوری به یکی از گران‌ترین بازیکنان فوتبال ایران تبدیل شده است و انتظار می‌رود به‌دلیل این دریافتی بالا و نیز بازوبند کاپیتانی، حافظ آرامش تیم باشد، نه عامل ایجاد حاشیه با آن؛ هرچند که درمورد غفوری شیطنت‌هایی هم شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن