وزیر جنگ آمریکا استراتژیست ارشد پنتاگون را اخراج کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۴۹۲۹ سایت خوان

فارس : هگست در بحبوحه تهدیدها علیه ایران، برنامه‌ریز نظامی ارشد پنتاگون را از سمت خود برکنار کرد.

وزیر جنگ آمریکا استراتژیست ارشد پنتاگون را اخراج کرد

 

نشریه «آتلانتیک» به نقل از مقام‌های بی‌نام نوشت که «پیت هگزث» وزیر جنگ آمریکا در بحبوحه تهدیدها علیه ایران، سپهبد «برت سیلویا» مدیر برنامه‌ریزی راهبردی برای ستاد مشترک ارتش این کشور را از سمت خود برکنار کرد.

این منابع با بیان اینکه هیچ توضیحی برای اخراج سیلویا ارائه نشده، گفتند: «این در زمان بسیار نامناسبی اتفاق می‌افتد، با توجه به اینکه ترامپ ممکن است در حال برنامه‌ریزی برای از سرگیری جنگ علیه ایران باشد».

به گفته این افراد، سیلویا هیچ دلیل رسمی برای برکناری خود دریافت نکرده و مشخصات او نیز فوراً از وبگاه پنتاگون حذف شده است.

در این گزارش آمده است که جانشین وی هنوز منصوب نشده است.

آتلانتیک همچنین افزود که سیلویا دومین مقام ارشد برنامه‌ریزی راهبردی است که امسال از سمت خود اخراج می‌شود و حداقل بیست و ششمین ژنرال یا دریاسالاری است که از زمان تصدی ریاست پنتاگون توسط هگزث، برکنار شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن