واکنش یمن به مصوبه پارلمان مصر برای اعزام نیرو به عربستان
نورنیوز : به دنبال موافقت پارلمان مصر با اعزام نیرو به عربستان سعودی، مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن، تأکید کرد که نحوه مواجهه با حامیان متجاوزان سعودی بر اساس قوانین داخلی یمن مشخص خواهد شد.
مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن، در گفتوگویی با خبرگزاری رسمی این کشور (سبأ) اعلام کرد که نحوه برخورد و مواجهه با کسانی که در تجاوز علیه یمن در کنار رژیم سعودی قرار گرفتهاند، بر اساس قانون مصوب این کشور درباره طبقهبندی کشورها، نهادها و اشخاص متخاصم با جمهوری یمن تعیین خواهد شد.
این موضعگیری قاطع پس از آن اتخاذ شد که پارلمان مصر در نشست روز دوشنبه خود با اتفاق آرا، با تفویض اختیار به عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور این کشور، برای اعزام نیرو به عربستان سعودی موافقت کرد. پیشتر السیسی از آمادگی قاهره برای دفاع از ریاض و احتمال گسترش همکاریهای دفاعی با ائتلاف سهجانبه عربستان، ترکیه و پاکستان خبر داده بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.