اردوغان: توافق مکه به زودی به پارلمان ترکیه ارائه خواهد شد
مهر : رئیسجمهور ترکیه اعلام کرد: توافق مکه در جریان است و این توافق به زودی به پارلمان ارائه خواهد شد.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنانی اعلام کرد که اقدامات برای آماده سازی زیرساخت های «توافق مکه» در جریان است و این توافق به زودی به پارلمان کشورش ارائه خواهد شد.
الجزیره گزارش داد، رئیسجمهور ترکیه با انتقاد تند از ارتش و مبارزان یمنی که در برابر تهاجم سعودی ها از خود دفاع می کنند، مدعی شد: بر این باوریم که تفرقه و ازهم گسیختگی تنها به نفع نیروهای شروری است که در پی تبدیل منطقه ما به صحنه خونریزی هستند! در کنار عربستان و برادران و خواهران سعودی مان ایستاده ایم!
رجب طیب اردوغان ادامه داد: موضع، حساسیت ها و اصول مورد پایبندی ترکیه روشن است. ما هرگز از دریچه قومی یا فرقهای به رویدادها نمینگریم. ما خواهان برقراری صلح و ثبات در سراسر منطقه خود هستیم. همچنان به دفاع از صلح و تلاش برای تحقق آن بر مبنای مالکیت منطقهای ادامه خواهیم داد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- اردوغان: مناطق بیثبات عراق در حال بازگشت به وضع امن هستند
- اردوغان: جنایتکاران جنگی جایشان در جایگاه سازمان ملل نیست/ ترکیه در برابر فشارها عقبنشینی نخواهد کرد
- اردوغان: نباید به توافقنامه مکه به عنوان توافقی علیه ایران نگاه شود
- وزیر جنگ اسرائیل به اردوغان تاخت/ او یک سلطان کاغذی است/ رئیس جمهور ترکیه باید دست از سر اسرائیل بردارد
- کاتس اردوغان را تهدید کرد