شرط روسیه برای حل مناقشه اوکراین اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۹۴۰۶۳ سایت خوان

مهر : دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد: آمریکا برای حل‌ و فصل فوری مناقشه اوکراین باید هرگونه کمک به رژیم کی‌ یف را متوقف کند.

شرط روسیه برای حل مناقشه اوکراین اعلام شد

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد: یوری اوشاکوف دستیار رئیس‌جمهور روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: حجم کمک‌ های آمریکا به کی‌ یف در دوره ریاست‌ جمهوری ترامپ به میزان قابل‌توجهی کاهش یافته است.

دستیار رئیس‌جمهور روسیه در این باره ادامه داد: آمریکا برای حل‌ و فصل فوری مناقشه اوکراین باید هرگونه کمک به رژیم کی‌ یف را متوقف کند. پوتین و ترامپ در تماس تلفنی اخیر خود درباره گام‌ها و اقدامات احتمالی مسکو و واشنگتن برای حل بحران اوکراین و همچنین توسعه روابط دوجانبه گفتگو کردند.

یوری اوشاکوف سپس اضافه کرد: پوتین، ویتکاف و کوشنر در رابطه با امکان ازسرگیری مذاکرات سه‌جانبه درباره اوکراین گفتگو کردند. مذاکرات سه جانبه بین روسیه، ایالات متحده و اوکراین در مورد مسئله کی یف ممکن است در ابوظبی ادامه یابد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن