بن سلمان و ماکرون درباره وضعیت آبراه‌های حیاتی منطقه رایزنی کردند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۷۰۰۳ سایت خوان

ايسنا : ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه آخرین تحولات منطقه، راه‌های تقویت امنیت و ثبات و همچنین وضعیت آبراه‌های حیاتی منطقه را بررسی کردند.

بن سلمان و ماکرون درباره وضعیت آبراه‌های حیاتی منطقه رایزنی کردند

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی گزارش داد محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در تماس تلفنی درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کردند.

بر اساس این گزارش، دو طرف در این تماس آخرین تحولات منطقه و راه‌های مقابله با چالش‌های موجود را بررسی کردند که از جمله آنها، تضمین امنیت و آزادی کشتیرانی دریایی بود.

خبرگزاری رسمی عربستان افزود ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور فرانسه همچنین درباره روابط دوجانبه ریاض و پاریس، راه‌های گسترش همکاری‌های مشترک و شماری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مورد اهتمام دو کشور تبادل نظر کردند.

این تماس تلفنی در حالی انجام شد که منطقه از ۲۸ فوریه، هم‌زمان با حملات هماهنگ رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران شاهد افزایش تنش بوده و تنگه هرمز عملاً مسدود شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن