انهدام یک تیم تروریستی در نوار مرزی بانه/ چند نفر به هلاکت رسیدند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۴۹۱۹ سایت خوان

ایرنا : سخنگوی پلیس از انهدام یک تیم تروریستی وابسته به گروهک پژاک در نوار مرزی شهرستان بانه خبر داد.

انهدام یک تیم تروریستی در نوار مرزی بانه/ چند نفر به هلاکت رسیدند؟

سردار سعید منتظرالمهدی اظهار کرد: ساعت ۲۰:۴۵ روز چهارم مردادماه، مرزبانان هنگ مرزی با همکاری اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در شهرستان بانه و با رصد دقیق تحرکات مرزی، از ورود یکی از عناصر اصلی و کلیدی گروهک تروریستی پژاک به کشور مطلع شدند و بلافاصله اقدامات عملیاتی برای دستگیری و مقابله با این تیم تروریستی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: ماموران در جریان پایش منطقه و رصد ترددها، یک دستگاه خودروی سمند حامل اعضای این تیم تروریستی را شناسایی کردند که در پی درگیری مسلحانه میان مرزبانان و این عناصر، چهار نفر از اعضای گروهک پژاک به هلاکت رسیدند.

سخنگوی پلیس گفت: در بازرسی از خودرو و محل درگیری، مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات شامل چند قبضه کلت کمری، خشاب، فشنگ جنگی و نارنجک دستی کشف شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن