هشدار کرملین درباره اتحادیه اروپا/ پسکوف درباره مذاکرات صلح اوکراین چه گفت؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۰۵۳۲ سایت خوان

ایرنا : سخنگوی کرملین گفت اتحادیه اروپا در حال تبدیل شدن به یک بلوک نظامی-سیاسی است و این عامل، مناقشه اوکراین را تشدید می‌کند.

هشدار کرملین درباره اتحادیه اروپا/ پسکوف درباره مذاکرات صلح اوکراین چه گفت؟

دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که اتحادیه اروپا در حال تبدیل شدن به یک بلوک نظامی-سیاسی است و این عامل، مناقشه اوکراین را تشدید می‌کند.

به گزارش ریانووستی، دیمیتری پسکوف اعلام کرد: نیروهای مسلح اوکراین به دلیل وخامت اوضاع خود در میدان جنگ، حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی روسیه را تشدید کرده‌اند.

این دیپلمات روس خاطرنشان کرد: به دلیل ماهیت تهاجمی دولت کی‌یف، برای تأمین امنیت شهروندان خود ناچار به ایجاد منطقه امنیتی یا منطقه حائل خواهیم بود.

پسکوف درباره مذاکرات صلح اوکراین نیز گفت: مسکو همواره از استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره کنندگان آمریکا استقبال خواهد کرد و تماس‌ها برقرار است.

با وجود وعده های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای برقراری صلح در اوکراین، هنوز جنگ در این منطقه ادامه دارد و این مناقشه در هفته‌های اخیر تشدید شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن