هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در ۳ استان کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۰۴۸۶ سایت خوان

تسنیم : کارشناس هواشناسی از احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر در شمال غرب کشور خبر داد.

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در 3 استان کشور

کارشناس سازمان هواشناسی کشور از تداوم ناپایداری‌های جوی در شمال‌غرب کشور خبر داد و گفت: امروز در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد و در شمال و شرق آذربایجان شرقی، نیمه شمالی آذربایجان غربی و اردبیل، احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر وجود دارد.

 کبری رفیعی با اشاره به وضعیت آب و هوای امروز (یکشنبه، ۱۴ تیر) اظهار داشت: با توجه به شدت بارش‌ها، امروز در شمال و شرق آذربایجان شرقی، نیمه شمالی آذربایجان غربی و استان اردبیل، احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، کاهش دید، وقوع صاعقه و شکسته شدن درختان فرسوده بر اثر وزش باد شدید موقت وجود دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد: از تردد و توقف در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و از انجام فعالیت‌های کوهنوردی، طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر تا زمان بهبود شرایط جوی پرهیز شود.

رفیعی در پایان خاطرنشان کرد: امروز صبح شهرکرد با دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین مرکز استان کشور بود و اهواز نیز روز گذشته با ثبت دمای ۴۶ درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین مرکز استان کشور گزارش شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن