زمان برگزاری انتخابات شوراها در سال جاری اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۷۷۴۱۹ سایت خوان

فارس : عضو کمیسیون اجتماعی مجلس‌، با تأکید بر قطعیت برگزاری انتخابات شوراها در سال جاری، گفت: این انتخابات تا قبل از شهریور برگزار خواهد شد.

زمان برگزاری انتخابات شوراها در سال جاری اعلام شد

احمد فاطمی نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی در خصوص زمان برگزاری انتخابات شوراها اظهار داشت: با اطلاع می‌گویم که حتماً انتخابات شوراها به تعویق نخواهد افتاد و بر اساس دستورالعمل شورای عالی امنیت ملی که ظرف ٢ ماه از زمان پایان جنگ باید برگزار شود، برگزار خواهد شد. 

وی افزود: آن شایعاتی که در واقع مطرح است مبنی بر اینکه این انتخابات همزمان با انتخابات مجلس یا ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود، تکذیب می‌شود و انتخابات همین امسال و تا قبل از شهریور برگزار خواهد شد و این مسئله قطعی است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: حتماً در سال جاری انتخابات شوراها برگزار خواهد شد. با اظهارات شخصی، سلیقه‌ای و دیدگاه‌های فردی نباید فضای کشور را پیرامون انتخابات شوراها غبارآلود کنیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن