بهزاد نبوی: امام(ره) پس از فتح خرمشهر پیشنهاد توقف جنگ را مطرح کردند اما.../ فرماندهان و هاشمی رفسنجانی فشار آوردند که جنگ ادامه یابد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۵۳۶۹۱ سایت خوان

خبر آنلاین : بهزاد نبوی از نظر امام برای پایان جنگ بعد از آزادسازی خرمشهر و نظر مخالف فرماندهان نظامی و هاشمی رفسنجانی سخن گفته است.

بهزاد نبوی: امام(ره) پس از فتح خرمشهر پیشنهاد توقف جنگ را مطرح کردند اما.../ فرماندهان و هاشمی رفسنجانی فشار آوردند که جنگ ادامه یابد

 بهزاد نبوی، وزیر صنایع سنگین در دولت میرحسین موسوی در گفتگویی با فصلنامه گواه از نظر بنیان گذار جمهوری اسلامی برای پایان جنگ روایت کرده است. 

نبوی گفته آن زمان اصولاً کسی نمی‌توانست پیش‌بینی کند که جنگ هشت سال ادامه خواهد یافت. حتی خود حضرت امام (ره) پس از آزادسازی خرمشهر و شکست حصر آبادان، پیشنهاد توقف جنگ را مطرح کردند اما در مقابل فرماندهان نظامی و مرحوم هاشمی رفسنجانی با استدلال اینکه «یک قدم تا بصره فاصله داریم»، فشار آوردند که جنگ ادامه یابد.

 او افزود: در نهایت امام (ره) به ادامه‌ی جنگ رضایت دادند در عمل از سال ۱۳۶۱ تا پایان جنگ، تقریباً تمام تلاش‌ها حول محور تسخیر بصره متمرکز شد اما این هدف هرگز محقق نشد. در نتیجه، سال‌های طولانی امکانات کشور هدر رفت و متأسفانه به هدف مورد نظر نیز دست نیافتیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن