اظهارنظر تازه اردوغان درباره مذاکرات ایران و آمریکا/ گفتوگوها در سطح رهبران مفید خواهد بود
انتخاب : اردوغان گفت: ما با مداخلهٔ نظامی علیه ایران مخالفیم و میز مذاکرات در کاهش تنش میان ایران و آمریکا نقش مهمی دارد.
اردوغان امروز ۵ فوریه ۲۰۲۶ طی سخنانی اظهار کرد: ما نهایت تلاش خود را برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا به کار میگیریم، بدون آنکه منطقه به درگیری و آشوبی تازه کشیده شود. آمریکا و ایران خواهان فراهم کردن فرصت برای دیپلماسی هستند و این امر مثبت است.
وی افزود: ما با مداخلهٔ نظامی علیه ایران مخالفیم و میز مذاکرات در کاهش تنش میان ایران و آمریکا نقش مهمی دارد.
رئیسجمهور ترکیه تصریح کرد: گفتوگوها میان آمریکا و ایران در سطح سران، پس از مذاکرات در سطوح پایینتر، مفید خواهد بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- زیباکلام: مذاکرات روز جمعه به نتایجی خواهد رسید/ هیچ دلیلی وجود ندارد که ایران و آمریکا وارد جنگ شوند
- شمسالواعظین: این بار دست ایران روی ماشه است/ اگر آمریکا به ایران حمله کند پشیمان خواهد شد
- ضرغامی: تنگه هرمز هتلگاه آمریکاییها خواهد بود/ ترامپ هیتلر دوم است/ تمام اهداف آمریکاییها در دسترس ماست+ فیلم
- روبیو: آماده دیدار با ایران هستیم/ مذاکرات را امتیازدهی تلقی نمیکنیم
- ساداتیان: وقتی قرار بر مذاکره مسقیم است چه اشکال دارد ویتکاف به تهران بیاید؟/ هدف غایی ترامپ این نیست که ایران به هم بریزد/ اردوغان کلاه سرش رفته است