تهران به حالت آماده باش کامل درآمد/ پایتخت نشینان این توصیه را جدی بگیرند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۴۹۲۳۳ سایت خوان

ایرنا : مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد؛ در پی پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران درباره باد شدید و احتمال بروز توفان، نیروهای امدادی در آماده‌باش کامل هستند.

تهران به حالت آماده باش کامل درآمد/ پایتخت نشینان این توصیه را جدی بگیرند

مرکز عملیات اضطراری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به صدور هشدار نارنجی از سوی اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز و فردا ( یکشنبه و دوشنبه ۱۲ و ۱۳ بهمن‌ماه )، در برخی ساعات افزایش محسوس سرعت وزش باد، وقوع تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بروز توفان در سطح استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش، بنابر اعلام سازمان هواشناسی احتمال سقوط اجسام از ارتفاع، شکستن درختان فرسوده، آسیب به سازه‌های موقت و اختلال در تردد به‌ویژه در مناطق مرتفع و بزرگراه‌ها وجود دارد.

مرکز عملیات اضطراری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ضمن اعلام آماده‌باش نیروهای امدادی، از شهروندان درخواست کرد از حضور غیرضروری در فضاهای باز، توقف و پارک خودرو در کنار درختان، تابلوهای تبلیغاتی و سازه‌های ناپایدار خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه، مراتب را از طریق شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات اطلاع دهند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن