در دیدار السیسی و بارزانی چه گذشت؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۳۹۰۳۸ سایت خوان

ایسنا : رئیس‌جمهور مصر در دیدار با نخست وزیر اقلیم کردستان عراق از سطح همکاری امنیتی موجود بین دستگاه‌های مصری و عراقی تقدیر کرد.

در دیدار السیسی و بارزانی چه گذشت؟

 

«عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در استقبال از «مسرور بارزانی» نخست وزیر اقلیم کردستان عراق همکاری امنیتی موجود بین دستگاه‌های مصری و عراقی و تلاش‌های دولت عراق و مقامات اقلیم کردستان برای تحقق ثبات و صلح در منطقه را ستود.

در این دیدار «حسن رشاد» رئیس اطلاعات مصر، «ریبوار احمد» وزیر امور داخلی اقلیم کردستان عراق و «محسن کمال» رئیس دستگاه اطلاعات اقلیم کردستان حضور داشتند.

طبق گزارش روسیا الیوم، در بیانیه ریاست جمهوری مصر آمده است، مسرور بارزانی از نقش مصر و رئیس‌جمهور آن در حمایت از عراق و تحقق صلح و ثبات در منطقه تقدیر کرد و گفت: دولت اقلیم کردستان به دنبال ادامه تقویت روابط همکاری با موسسات مصری است.

در این دیدار درباره همکاری اقتصادی بین مصر و عراق صحبت شد و السیسی بر تمایل مصر برای تقویت همکاری اقتصادی تاکید کرد.

وی درباره توانمندی‌های گسترده شرکت‌های مصری به ویژه در زمینه‌های انرژی و زیرساخت صحبت کرد و از دولت کردستان خواست از توانمندی‌های این شرکت‌ها برای اجرای پروژه‌ها استفاده کند.

از سوی دیگر بارزانی از نقش شرکت‌های مصری در عراق استقبال و اعلام کرد که به دنبال همکاری با طرف‌های مصری برای بررسی راه‌های تقویت همکاری و استفاده از مهارت‌های مصر در تعدادی از بخش‌ها است.

در این دیدار همچنین درباره مسائل مشترک و چشم انداز مصر برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه صحبت شد.

بارزانی و السیسی بر لزوم ادامه تلاش‌ها برای تثبیت امنیت و ثبات در عراق و منطقه تاکید کردند.

رئیس جمهور مصر بر آمادگی کشور خود برای تقویت روابط دوجانبه تاکید کرد. دو طرف بر لزوم ادامه هماهنگی و همکاری مشترک برای حفظ امنیت و ثبات در اقلیم کردستان و منطقه تاکید کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن