مصدومیت ۶ نفر در سانحه رانندگی در این محور اهواز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۲۲۱۸۹ سایت خوان

مهر : برخورد دو خودروی سواری درمحور الهایی– اهواز،منجر به مصدومیت ۶ نفر شد؛ به گفته رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اهواز حادثه با اعزام سه آمبولانس وانتقال مصدومان به بیمارستان مدیریت شد.

مصدومیت ۶ نفر در سانحه رانندگی در این محور اهواز

مهران احمدی بلوطکی عصر امروز دوشنبه در گفتگویی رسانه‌ای از وقوع یک سانحه رانندگی در محور الهایی–اهواز خبر داد و اظهار کرد: در ساعت ۱۷:۰۹ روز دوشنبه ۲۸ مهرماه، برخورد دو دستگاه خودروی سواری ساینا و پراید در کیلومتر ۱۰ محور الهایی به اهواز، منجر به مصدومیت شش نفر شد.

احمدی بلوطکی با اشاره به جزئیات حادثه افزود: مصدومان این سانحه شامل چهار خانم در رده‌های سنی ۸، ۱۵، ۳۴ و ۴۱ سال و دو آقا به سنین ۱۱ و ۴۶ سال بودند. پس از دریافت تماس از محل حادثه، تیم‌های فوریت‌های پزشکی به سرعت به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: سه دستگاه آمبولانس عملیات امدادرسانی را انجام داده و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، تمامی مصدومان به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی اهواز با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی، از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به شرایط جاده‌ای، از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن