تحلیل زیدآبادی از قدرت پنهان جلیلی/ در جمهوری اسلامی همیشه آن نیرویی دست بالا را داشته که بر صدا و سیما مسلط بوده است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۱۶۴۷۸ سایت خوان

عصر ایران : فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: سعید جلیلی این نکته را می‌داند اما آقای پزشکیان هنوز متوجه داستان نشده است! در جمهوری اسلامی همیشه آن نیرویی دست بالا را داشته که بر این سازمان مسلط بوده است!

تحلیل زیدآبادی از قدرت پنهان جلیلی/ در جمهوری اسلامی همیشه آن نیرویی دست بالا را داشته که بر صدا و سیما مسلط بوده است

احمد زید آبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: سعید جلیلی در انتخابات سال پیش، سرِ صندوق رأی شکست خورد، اما در بازی عینی قدرت گویا پیروز شده است! درست برعکس مسعود پزشکیان که سر صندوق رأی پیروز شد اما در بازی عینی قدرت ظاهراً باخته است!

آقای جلیلی این نکته را می‌داند اما آقای پزشکیان هنوز متوجه داستان نشده است!

با آنکه صدا و سیما قدرت اثرگذاری خود را بر افکار عمومی تا اندازۀ بسیاری از دست داده است، اما تسلط بر آن همچنان یک نماد سیاسی روشن است. 

در جمهوری اسلامی همیشه آن نیرویی دست بالا را داشته که بر این سازمان مسلط بوده است! 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن