شهرک‌نشین یهودی محکوم به جاسوسی برای ایران شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۱۲۳۵۰ سایت خوان

ایرنا : شبکه یازده اسرائیل گزارش داد که دادگاه رژیم صهیونیستی یک یهودی ارتدوکس (حریدی) اسرائیلی را به ادعای همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران محکوم کرد.

شهرک‌نشین یهودی محکوم به جاسوسی برای ایران شد

به گزارش شبکه یازده رژیم صهیونیستی، دادگاه منطقه‌ای قدس اشغالی امروز (یکشنبه) «الیملخ استرن»، یهودی ارتدوکس ۲۲ ساله و از فرقه «حسیدی» در بیت‌شمش را به اتهام ارتباط با دستگاه اطلاعاتی ایران و انجام مأموریت در داخل فلسطین اشغالی در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه محکوم کرد.

این رسانه صهیونیستی نوشت، استرن در طول جنگ، از طریق «تلگرام» با پروفایلی به نام «آنا النا» در ارتباط بود و از او خواسته شده بود مأموریت‌های مختلفی را در داخل اراضی اشغالی انجام دهد.

قراردادن سر بریده گوسفندی مقابل خانه سفیر اسرائیل در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، فعالیت در جریان اعتراضات داخلی در تل‌آویو و قدس اشغالی و همچنین ایجاد آتش‌سوزی و آتش‌زدن وسیله نقلیه از جمله مأموریت‌هایی است که استرن انجام داده است.

افزون بر این، این یهودی ارتدوکس بسته‌هایی حاوی سر بریده یک حیوان یا عروسک را در کنار چاقو و یک پیام تهدیدآمیز برای برخی از صهیونیست‌ها ارسال کرده است.

طبق ادعای کیفرخواست، استرن برای انجام مأموریت، از عامل ایرانی به صورت ارز دیجیتال پول دریافت می‌کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن