درخواست پزشکیان از جامعه جهانی
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری : رئیس جمهور در پیامی نوشت: جامعه جهانی باید فورا برای توقف یاغیگری و قانونشکنی اسرائیل اقدام کند.
رئیس جمهور در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت نخست وزیر یمن احمد غالب ناصرالرهوی و جمعی از همکارانش به مردم آزاده یمن، مسلمانان جهان و همه انسانهای آزاده و ظلمستیز تصریح کرد: جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی علیه یمن که منجر به شهادت نخست وزیر و جمعی از مقامهای ارشد این کشور شد، بار دیگر ماهیت پلید و جنایتکار باند حاکم بر فلسطین اشغالی را نشان داد.
پزشکیان اظهار داشت: جامعه جهانی باید فورا برای توقف یاغیگری و قانونشکنی این رژیم که اکنون بزرگترین تهدید علیه صلح، قانون، اخلاق و انسانیت است، اقدام کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- پزشکیان: برای مردم یمن آرزوی پیروزی داریم
- اولین واکنش ایران به بمباران فرودگاه صنعا توسط اسرائیل
- سفارش پزشکیان به معاونش پیش از ورود به هواپیما + فیلم
- اظهارات پزشکیان پیش از سفر به چین/ فرصت مهم ایران در اجلاس سران شانگهای+ فیلم
- نقطه ضعف دولت پزشکیان از نگاه روزنامه نزدیک به قالیباف/ لطفا از «فردای ایران» حرف بزن آقای رئیس جمهور!