جهانگیر: با عوامل جاسوسی اسرائیل قاطعانه برخورد می‌کنیم/ دستگاه قضایی هیچ‌گونه گذشتی در برابر جاسوسان نخواهد داشت+ فیلم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۰۳۳۴۶ سایت خوان

مهر : سخنگوی قوه قضاییه با تاکید بر برخورد قاطع با عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی عنوان کرد: حفظ حقوق متهمان و امنیت ملی اولویت ماست.

جهانگیر: با عوامل جاسوسی اسرائیل قاطعانه برخورد می‌کنیم/ دستگاه قضایی هیچ‌گونه گذشتی در برابر جاسوسان نخواهد داشت+ فیلم

اصغر جهانگیر در نشست خبری گفت: بحث جاسوسی بسیار پیچیده و حساس است و رسیدگی به پرونده‌ها باید با دقت و رعایت حقوق متهمان انجام شود تا خدای نکرده بی‌جهت کسی مظنون یا محکوم نشود. 

وی عنوان کرد: وزارت اطلاعات تاکنون ۲۰ نفر از عوامل جاسوسی و پشتیبانان موساد را در تهران و برخی استان‌ها دستگیر کرده و پرونده‌ها تحت نظر بازپرسی در حال پیگیری است.

سخنگوی قوه قضائیه گفت:  برخی متهمان پس از بررسی‌های دقیق اتهاماتشان تغییر یا منتفی شده و آزاد شده‌اند. 

وی عنوان کرد: دستگاه قضایی هیچ‌گونه گذشتی در برابر جاسوسان و عوامل رژیم صهیونیستی نخواهد داشت و با احکام قاطع، درس عبرتی برای همه آن‌ها خواهد بود. به محض تکمیل پرونده‌ها، اطلاعات کامل به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن