سرما و یخبندان در این استان طی امشب و فردا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۱۷۳۶۹ سایت خوان

تسنیم : کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی بیان کرد: براساس خروجی مدل‌های پیشیابی هواشناسی تا آخر هفته شرایط جوی یکنواخت و پایدار است و از ظهر فردا روند تغییرات آب و هوایی در خراسان جنوبی افزایشی است.

سرما و یخبندان در این استان طی امشب و فردا

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی از سرمای هوا و وقوع یخبندان در استان طی امشب و فردا خبر داد.

 سمیه لطفی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امشب و صبح فردا کمینه‌های صفر درجه در مناطق سربیشه، درمیان، بیرجند و قاین و وقوع یخبندان برای این مناطق پیش‌بینی می‌شود. اثر این مخاطره نیز خسارت به محصولات کشاورزی و محصولات حساس به دمای کمتر از ۵ درجه سلسیوس و وقوع سرمازدگی به‌ویژه در این چهار شهرستان است.  

وی افزود: به‌منظور خسارت کمتر به بهره‌برداران بخش کشاورزی در این نقاط تسریع در برداشت محصولات قابل‌برداشت و محصولات حساس به دمای کمینه کمتر از ۵ درجه سلسیوس و انتقال به مکان‌های مناسب، تنظیم دما و تهیه سوخت موردنیاز و بازدید و آماده‌کردن سامانه‌های گرمایشی برای سالن‌های پرورشی مثل مرغداری‌ها، دامداری‌ها و گلخانه‌ها، کنترل پوشش گلخانه‌ها و بستن دریچه‌ها جهت جلوگیری از نفوذ سرما، تخلیه آب سامانه‌های تحت‌فشار و سم‌پاش‌ها و محافظت از تأسیسات آبی توصیه شده است.

خبر مرتبط
برف راه ۴۰ روستا را مسدود کرد

عباس حقی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از عملیات بازگشایی و برف روبی محور ارتباطی خلخال به اسالم افزود: بارش برف سنگین که از اواخر روز سه‌شنبه در سطح همه محورهای ارتباطی این شهرستان آغاز شده هم اکنون با شدت بیشتر ادامه دارد.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی بیان کرد: براساس خروجی مدل‌های پیشیابی هواشناسی تا آخر هفته شرایط جوی یکنواخت و پایدار است و از ظهر فردا روند تغییرات آب و هوایی در خراسان جنوبی افزایشی است. در شبانه‌روز گذشته سربیشه با یک درجه سلسیوس سردترین و دهسلم با ۳۰ درجه سلسیوس گرمترین ایستگاه استان بوده است و تغییرات آب و هوایی در بیرجند نیز بین چهار و ۲۳ درجه به ثبت رسیده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن