وزیر صمت : پرهیز از بکارگیری مدیران پروازی و استفاده از نیروهای بومی در صنایع

 سید محمد اتابک در سفر به استان یزد و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه استان یزد قطب نساجی کشور بوده و بیش از ۴۰درصد صنایع نساجی کشور در یزد مستقر است، اظهار داشت: حتما باید در زمینه پوشاک برنامه ریزی کرد تا مردم کشورمان از تولیدات داخل کشور استفاده کنند ولی این طراحی باید بر اساس نیاز و ظرفیت های کشور طراحی شود که در این زمینه به طور قطع استان یزد نقش ویژه‌ای را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه استان یزد در زمینه معادن و فولاد نیز یکی از قطب‌های کشور است، افزود : نرخ بیکاری در استان یزد بسیار پایین است و تنها در زمینه فارغ التحصیلان تا حدودی مشکل وجود دارد که در این زمینه نیز به تمام مدیران ابلاغ شده است که تا حد امکان از ظرفیت های نیروی انسانی بومی استان ها استفاده شود که این موضوع را با جدیت در سطح وزارتخانه پیگیری می‌کنیم.

وزیر صمت با اشاره به مسئولیت اجتماعی صنایع و معادن نیز گفت: مسئولیت اجتماعی واحدهای تولیدی باید صرف بهسازی جاده‌ها و کارهای عام المنفعه شود تا مردم مناطقی که این واحدها در آن مستقر شده‌اند بتوانند از خدمات وجود این معادن در مناطقشان بهره‌مند شوند.

اتابک با تاکید بر اینکه هرچه منابع داخل استانی شود باعث ایجاد ارزش افزوده فراوان در آن استان می‌شود، خاطرنشان کرد : استان یزد در زمینه معادن، فولاد و نساجی دارای منابع بسیار خوبی است و می توانیم از این ظرفیت در راستای پیشرفت استان استفاده کنیم.
در این جلسه امام جمعه یزد هم گفت : معتقدم اگر وزیر صنعت، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی دقیق باشند و برنامه ریزی درستی انجام بدهند، به راحتی می توانند مسائل اقتصادی کشور را سامان دهند.

آیت الله محمدرضا ناصری با اشاره به اینکه اقتصاد در کشور ما معنای متفاوتی دارد، افزود: اقتصاد درست یعنی اینکه از مواهب موجود برای تولید استفاده شود و مواهب آن مورد استفاده همه مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: در کشور ما اقتصاد به این معنا نیست و در واقع به معنای تجارت است و در واقع تبادل کالا انجام می شود در حالی که تمرکز باید روی تولید و استفاده بهینه از منابع باشد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه طبع صنعت در این استان ، لطیف بوده و بیشتر اقدامات فرهنگی انجام می شده و گام اصلی صنعت با صنایع نساجی برداشته شده است، تصریح کرد : با ظهور معادن و بهره برداری از آنها، شکل صنعت در استان یزد تغییر یافته است.

ناصری با بیان اینکه برای استفاده از جوانان ، راه اندازی صنایع پوشاک ضروری است ، افزود : صنعت پوشاک به سرمایه هنگفت نیاز ندارد و با آموزش و سرمایه گذاری کم، می توان طیف گسترده ای از افراد جامعه را مشغول به کار کرد ضمن اینکه چرخه نساجی نیز به راه می افتد و از کشت پنبه تا دوخت لباس، اشتغالزایی عظیمی در کشور به راه می افتد.

امام جمعه یزد در بخش دیگر سخنان خود درباره معادن هم گفت : از معادن توقع داریم با توجه به اینکه هم منابع طبیعی و هم محیط زیست استان را تحت تاثیر قرار داده اند، نیم نگاهی به مسئولیت های اجتماعی خود در استان و ایجاد اشتغال برای نیروهای بومی تحصیلکرده داشته باشند.

وی به لزوم مشارکت جدی صنایع در موضوع انتقال آب به استان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در زمینه انتقال آب و تأمین آب پایدار، لازم است از مشارکت و ظرفیت معادن و صنایع استان بهره ببریم و باید به این موضوع مهم نیز توجه جدی شود.

استاندار یزد نیز در این نشست به بیان برخی ویژگی ها و مسائل معادن استان یزد پرداخت.

افتتاح شرکت تعاونی نساجی سیرنگ ، افتتاح طرح توسعه فولاد سرمد در شهرستان ابرکوه ، آغاز عملیات اجرایی طرح نورد فولاد میبد و افتتاح واحد تولید نساجی درسا الیاف در شهرک صنعتی میبد۲ ، افتتاح نیروگاه ۱۰ مگاواتی چادرملو و نیروگاه ۱۸۳ مگاواتی خود تأمین سرو چادرملو و حضور در جمع فعالان اقتصادی استان یزد از مهم‌ترین برنامه‌های سفر وزیر صمت به استان یزد بوده است.