تولید داخلی، مونتاژ و واردات همزمان از تامین بازار عقب مانده‌اند

افت همزمان تولید و فروش خودروسازان بزرگ و مونتاژکاران در کنار محدودیت واردات، عرضه خودرو به بازار را با کاهش قابل‌توجهی مواجه کرده است.

منطقه آزاد موجرها در پایتخت کجاست؟

ارقام پیشنهادی صاحب‌خانه‌ها در فایل‌های پاییزی بیش از ۶۰درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده اما آنچه در نهایت به «توافق با مستاجر‌ها» ختم می‌شود، ۳۰درصد پایین‌تر از مبالغ اعلامی است. مبالغ پیشنهادی موجرها در شمال‌ شهر با رشدهایی به مراتب بیشتر از پایین شهر اعلام می‌شود.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۶۹۹

  • چهارشنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۵
  • «دنیای اقتصاد» قیمت دلاری خودروهای بازار را بررسی کرد

    روزنامه شماره ۶۶۹۹

    خودروهای داخلی؛ ۲۰ هزار دلار

    افزایش قیمت دلاری خودروهای داخلی در بازار و رسیدن بهای برخی محصولات به محدوده ۱۵ تا ۲۰هزار دلار در شرایطی رخ داده است که سطح فناوری آنها با این قیمت‌ها تناسب ندارد.
  • همزمان با ادامه مذاکرات، العربی‌الجدید از موافقت آمریکا با پیش‌نویس توافق خبر داد

    روزنامه شماره ۶۶۹۹

    پیام‌های صلح، آرایش جنگی

    تلاش‌های دیپلماتیک قطر و دیگر بازیگران منطقه‌ای برای نزدیک‌کردن دیدگاه‌های مذاکراتی تهران و واشنگتن ادامه دارد؛ ترامپ و ونس نیز از پیشرفت در مسیر توافق سخن گفته‌اند. با این حال، گزارش‌ها از تداوم اختلافات حکایت دارد.
  • چرا بورس سبز شد؟

    روزنامه شماره ۶۶۹۹

    سیگنال جدید به بازارها

    بازارهای دارایی در معاملات دیروز تحت‌تاثیر آخرین تحولات دیپلماتیک قرار گرفتند. بورس پس از سه‌روز عقب‌نشینی، سبز شد و بازارهای طلای جهانی و ارز نیز افزایش قیمت را تجربه کردند.
۱