شماره روزنامه ۶۴۵۲
|

چرا دولت باید به سمت حذف نهادهای غیربهره‌ور حرکت کند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد در سال‌های اخیر، دولت‌ها با کاهش درآمدهای نفتی و افزایش کسری بودجه روبه‌رو شده‌اند. در این میان پیشنهاد می‌شود در تنظیم بودجه ۱۴۰۵ نهادهای بدون کارکرد اقتصادی مشخص که فشار مالی ایجاد می‌کنند، نخستین نهادهایی باشند که در اولویت نخست اصلاحات هزینه‌ای قرار می‌گیرند.

دیدار پنج‌ساعته پوتین با فرستادگان ترامپ در مورد اوکراین بدون توافق پایان یافت؛

ماراتن پنج‌ساعته برای پایان جنگ اوکراین به بن‌بست خورد. فرستادگان ترامپ که با آرزوی توافقی بزرگ، راهی مسکو شده بودند، دست‌ خالی بازگشتند. این ناکامی دیپلماتیک نشان داد که کلید صلح در جیب تاجران نیویورکی نیست و پایان‌دادن به این جنگ، بسیار پیچیده‌تر از وعده‌های انتخاباتی ترامپ است.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۲۶

    دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
  • رئیس‌جمهور در دیدار با مدیران اتمی بر توسعه فناوری برای پاسخ به نیازها و نه تولید سلاح تاکید کرد

    روزنامه شماره ۶۴۲۶

    بازسازی صنعت هسته‌ای ایران

    رئیس‌جمهور در دیدار با مدیران صنعت هسته‌ای کشور، بر ساخت مجدد تاسیسات هسته‌ای تاکید کرد و گفت: با از بین رفتن ساختمان‌ها یا کارخانه‌ها، مسیر پیشرفت ما متوقف نخواهد شد. مسعود پزشکیان همچنین گفت که هدف از گسترش صنعت هسته‌ای، پاسخ به نیازهای کشور است، نه تولید سلاح.
  • همه قطعات پازل برای یک عملیات بزرگ در داخل ونزوئلا فراهم شده است؛

    روزنامه شماره ۶۴۲۶

    بوی‌ باروت در منطقه کارائیب

    بیست‌سال پس از خاموشی، غبار از یک پایگاه عظیم دریایی آمریکا در کارائیب زدوده می‌شود تا میزبان بزرگ‌ترین آرایش نظامی منطقه از سال۱۹۹۴ باشد. درحالی‌که ناوهای جنگی و بمب‌افکن‌ها در نزدیکی سواحل ونزوئلا به صف شده‌اند، به نظر می‌رسد بوی باروت در منطقه،جدی‌تر از همیشه به مشام می‌رسد.
۱