در مجمع عمومی‌عادی سالانه صاحبان سهام این شرکت اعلام شد

افزایش پیش‌بینی درآمد «بالاست» در سال ۹۱

شماره روزنامه: ۲۶۸۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۳۱۲۶ گزارش-ویژه

مجمع عمومی‌ عادی سالانه شرکت مهندسی ساختمان و تاسیسات راه‌آهن (بالاست) ۱۷ تیرماه امسال با حضور بیش از ۳۷/۸۷ درصد صاحبان سهام در سالن اجتماعات هتل سیمرغ برگزار شد و صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۹۰ به تصویب رسید.

مجمع عمومی‌ عادی سالانه شرکت مهندسی ساختمان و تاسیسات راه‌آهن (بالاست) 17 تیرماه امسال با حضور بیش از 37/87 درصد صاحبان سهام در سالن اجتماعات هتل سیمرغ برگزار شد و صورت‌های مالی منتهی به 29 اسفند 90 به تصویب رسید.

مجمع عمومی‌صاحبان سهام شرکت بالاست به ریاست سید علی رضا حسینی، رییس هیات مدیره که آقایان کامران سعیدی کیا نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت و جهانگیر برون نماینده وزارت اقتصاد ودارایی مهدی جدیدی میاندشتی نماینده راه‌آهن ج.ا.ا و اکبر معصومی‌نماینده سرمایه گذاری مسکن و نماینده حقوقی سهامداران به عنوان ناظران مجمع، محمد امینی به عنوان منشی جلسه و مدیر امور مالی شرکت و آقای جعفر سلطانی به عنوان نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس قانونی شرکت ایشان را در برگزاری مجمع یاری دادند.


در این مجمع کامران سعیدی‌کیا مدیرعامل شرکت بالاست درخصوص گزارش هیات مدیره و عملکرد شرکت در سال مالی ۱۳۹۰ به سوالات سهامداران حاضر درجلسه پاسخ داد.


کامران سعیدی‌کیا نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل



تاریخچه و موضوع فعالیت شرکت
شرکت بالاست در سال ۱۳۷۱ تاسیس و در سال ۱۳۸۳ به نام شرکت مهندسی ساختمان و تاسیسات راه آهن به صورت سهامی‌عام تغییر یافت وتحت شماره ۱۷۵۶۹۸ در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید. قابل ذکر است که این شرکت از ابتدای تاسیس جزو شرکت‌های اقماری راه آهن به شمار رفته و طی مصوبه هیات دولت در راستای اجرای اصل ۴۴ و به عنوان اولین شرکت از مجموعه شرکت‌های وزارت راه و شهرسازی به دلیل عملکرد مثبت در سودآوری در تاریخ ۷/۱۰/۱۳۸۹ در بازار اول فرابورس پذیرفته شد.


هدف از تاسیس این شرکت را طبق اساسنامه شرکت می‌توان در ۵ محور نام برد:
۱) تهیه وتولید بالاست وسایر محصولات وابسته و معدنی
۲) انجام عملیات احداث انواع پل، ساختمان، ابنیه و...
۳) انجام کلیه عملیات کارگزاری وفعالیت‌های حمل ونقل ریلی و...
۴) انجام عملیات زیرسازی و روسازی و بهسازی خطوط ریلی
۵) تعمیر و نگهداری ساختمان و تاسیسات راه‌آهن.
ارزیابی کلی عملکرد شرکت در سال مالی ۹۰
براساس گزارش کامران سعیدی کیا نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل به مجمع عمومی‌صاحبان سهام این شرکت توانست با پیگیری هیات مدیره نسبت به تحقق ۸۲ درصدی EPS نسبت به پیش‌بینی سال ۹۰ گام بلندی را نسبت به صیانت حقوق سهامداران در سال مالی مورد گزارش به عمل آورده و در ادامه نیزبا اشاره به حضور فعال شرکت در حوزه‌های متنوع خدمات وسهم آن دربازده مالی شرکت که در زمینه‌های تولید وحمل بالاست (۵۱ درصد) و احداث زیرسازی و روسازی خطوط ریلی وابنیه فنی(۱۷ درصد) وتعمیر ونگهداری ساختمان وتاسیسات راه‌آهن
(۳۲ درصد) متمرکز می‌باشد، ضمن اطمینان به سهامداران ازتقویت وتداوم آن به تشریح دستاوردهای شرکت و اهم فعالیت‌های تحقیق و توسعه وچشم انداز شرکت به شرح ذیل پرداختند:
الف) دستاوردهای شرکت درسال ۹۰
۱) تحقق ۸۲ درصدی EPS و افزایش ۲۰ درصدی سود از مبلغ ۱۱۶۶ ریال در سال ۸۹ به ۱۳۹۲ ریال در سال ۹۰
۲) اتمام احداث روسازی اراک - ملایر به طول۱۰۵ کیلومتر و خرید تجهیزات مورد نیاز و تکمیل وآموزش پرسنل روسازی
۳) ورود به عرصه بازسازی و نوسازی خطوط ریلی با اخذ ۵۰ درصد پروژه‌های جاری راه‌آهن ج .ا.ا به طول ۱۴۰ کیلومتر
۴) پیاده‌سازی و استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری به همراه استمرار ارتقا و بهبود شاخص‌های بهره‌وری در سال ۱۳۹۰ که در همین راستا شرکت موفق به اخذ ۲ لوح تقدیر جایزه ملی بهره‌وری و تندیس ملی بهره‌وری شده که توسط اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران برگزار گردیده است. از میان ۸۹۰ شرکت‌کننده، بالاست جزو ۷ شرکت برتر انتخاب شده است.


ب) فعالیت‌های صورت گرفته در بخش
تحقیق و توسعه
۱) کاهش انحراف زمانی اجرای پروژه‌ها نسبت به برنامه زمانبندی برآوردی کارفرما به واسطه افزایش کیفیت خدمات ارائه شده و افزایش رضایت ذی‌نفعان
۲) شناسایی وشرکت در مناقصات بین‌المللی واخذ پروژه‌های مرتبط با توانمندی شرکت
۳) شناسایی و ورود به عرصه بازارهای جدید تولید و حمل فرآورده‌های مختلف معدنی با توجه به تجارب به دست آمده ضمن تقویت کارگاه‌های تولید بالاست
۴) ارتقای سطح کیفیت محصولات تولیدی و ارائه خدمات ودستیابی به استانداردهای ملی و بین المللی
۵) افزایش سهم بازار قابل رقابت کسب و افزایش قابلیت رقابت و ماندگاری در بازار با در نظر گرفتن نیازمندی‌های حال و آینده کارفرمایان
۶) افزایش سطح علمی ‌و عملی کارکنان با برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط و موردنیاز
۷) اجرایی نمودن واستقرار سیستم مدیریت کیفیت ۲۰۰۸-۹۰۰۱ ISO وتمدید و افزایش SCOPE از مدیریت پروژه‌های دفتر مرکزی به کلیه کارگاه‌های فعال شرکت
۸) پیاده‌سازی واستقرار چرخه مدیریت بهره‌وری به همراه استمرار ارتقا و بهبود شاخص‌های بهره‌وری در سال جاری
۹) پیگیری جهت استقرار سیستم مدیریت HSE جهت ورود به عرصه‌های نفت و گاز و پتروشیمی‌
۱۰) پیش بینی راه اندازی کارخانه تراورس بتنی۷۰ -B
۱۱) پیگیری جهت راه اندازی کارخانه تولید تراورس
۱۲) کاهش حجم نیروی انسانی در نواحی و مرکز
۱۳) تکمیل وآموزش پرسنل روسازی راه‌آهن جهت اجرای پروژه‌های جدید الاحداث و نوسازی و بهسازی خطوط ریلی
۱۴) ورود به عرصه ریلی یا بازسازی و نوسازی خطوط ریلی راه آهن ج.ا.ا با موفقیت در ۵۰ دهه مناقصات راه آهن در سال ۹۰.
ج) چشم‌انداز آتی شرکت
۱) گسترش فعالیت شرکت در خصوص تامین و فروش بالاست مورد نیاز شبکه ریلی با تجهیز و نوسازی ناوگان ماشین‌آلات ثابت و سیار


۲) تقویت مزیت‌های رقابتی و کسب تخصص بیشتر برای پیشی گرفتن از رقبا
۳) گسترش دامنه فعالیت‌های شرکت درخصوص حضور بیشتر در عرصه‌های زیرسازی، روسازی و بهسازی و نوسازی در خطوط ریلی در سراسر کشور
۴) برنامه‌ریزی در جهت تقویت و به روزرسانی تکنولوژی مورد استفاده در حوزه‌های مختلف عملیاتی
۵) تقویت ناوگان حمل و نقل ریلی جهت حضور قدرتمند در این عرصه و استفاده کامل از ظرفیت ناوگان موجود شرکت.
در پایان نیز ایشان ضمن اعلام اینکه هیات مدیره تمامی‌تکالیف تعیین شده توسط مجمع سال گذشته را توانسته است به خوبی به انجام برساند ضمن تشکر ازحضار به سخنان خود پایان دادند.
پس از ارائه گزارش مدیرعامل بالاست گزارش حسابرسی قانونی شرکت قرائت شد و تعدادی از سهامداران با قدردانی از عملکرد هیات مدیره به دلیل شفافیت گزارش‌های مالی، پرسش‌هایی را درخصوص وضعیت صورت‌های مالی شرکت مطرح نمودند که با موضوعات مندرج درگزارش حسابرس و پاسخ ‌های سهامداران از سوی مدیرعامل و مدیر امور مالی شرکت پاسخ داده شد.
و در ادامه جلسه با دستور کار قرار گرفتن تقسیم سود وطبق مصوبه مجمع شرکت بالاست به ازای هر سهم ۸۰۰ ریال سود بین سهامداران تقسیم و همچنین موسسه حسابرسی وخدمات مدیریت ممیز به عنوان بازرس اصلی و موسسه حسابرسی و خدمات آرمان نویسی رسیدگی به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب و روزنامه‌های دنیای اقتصاد و اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی ‌شرکت تعیین شدند.
شرکت بالاست با اعلام EPS ۲۲۵۷ ریالی به ازای هر سهم در سال ۹۱ رشدی معادل ۶۲ درصد نسبت به عملکرد سال ۹۰ پیش‌بینی کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن